11 inspirerende metallic kapsels die aan regenbooghaar kunnen tippen
Ben je op zoek naar een nieuwe haarkleur? Dan zijn er tal van kleurrijke kapsels om uit te kiezen, zoals een kapsel in de kleuren van een olievlek, een regenboogkleurige pony of opaalkleurig haar. Wil je eens iets anders kiezen en er toch modieus bijlopen, dan kun je ook gaan voor een metallic haarkleur. Goud, zilver en brons zijn erg populair, maar ook de minder opvallende kleuren zoals roodgoud en een metallic uitvoering van elke felle kleur is mogelijk. Of je nu gaat voor een kapsel met een mega metallic afwerking of voor een traditionele haarverf methode, in dit artikel lees je meer over de mooiste varianten metallic haarkleuringen.

©maxpixel.freegreatpicture.com

1. Zacht Metaalblauw

Deze subtiele optie is niet minder treffend dan opvallendere varianten metallic haarkleur. Dit is een mooie kleur om mee te beginnen als je nog geen expressieve haarkleur hebt geprobeerd.

2. Metallic Roze

Deze mooie roze getinte haarkleur heeft overduidelijk ook wat grijze en zilveren invloeden. Misschien zit er zelfs wat lichtpaars in gemengd. Hoe dan ook, het effect is oogverblindend.

3. Metallic Marineblauw

Er zijn zoveel verschillende kleuren metaalblauw dat we de tel zijn kwijtgeraakt, maar deze marineblauwe look ziet er prachtig uit wanneer je wilt gaan voor een donkerdere haarkleur. Het kapsel zelf mag er trouwens ook zijn.

4. Metallic koper

In de herfst zou je dit kapsel herfststorm kunnen noemen. Het doet er eigenlijk niet toe hoe je het noemt; het is gewoon een perfecte combinatie tussen rood en blond. Met deze haarkleur zit je eigenlijk altijd goed: in de herfst, maar ook in de andere jaargetijden.

5. Metallic Blauw

Deze krullen zouden het in elke kleur goed doen. Maar door de metallic grijsblauwe kleur wordt het kapsel in een magisch licht gezet. En neem ook eens de tijd om die prachtige vlecht te bewonderen.

6. Metallic Parelgrijs

Deze haarkleur wordt dan wel parelgrijs genoemd, maar we vragen ons af waarom de benaming prachtig niet gewoon gebruikt wordt. Hoewel er tal van variaties op grijs haar zijn, is deze warme variant iets wat je ten minste één keer moet hebben geprobeerd.

7. Metallic Opaal

Sla twee vliegen in een klap met deze haarkleuring. De trend van opaalkleurig haar en metallic haarkleuring worden perfect gecombineerd in een adembenemend kapsel. Hoewel hier is gekozen voor de kleuren blauw, paars en witblond, zou je dit kapsel ook in andere kleurcombinaties kunnen uitproberen.

8. Metallic Roodgoud

Roodgouden sieraden zijn prachtig en ook roodgoud haar is ronduit prachtig. Deze haarkleur staat niet alleen mooi bij brunettes die hun haar liever niet eerst bleken, maar is ook voor blond haar geschikt.

9. Metallic Zilver Lavendel

Doordat deze zilver en lavendelkleur aan zijn gebracht op een zwart kapsel, wordt het eindresultaat nog mooier. De kleuren lopen bovendien perfect in elkaar over bij deze look.

10. Metallic Grijsblauw met Neon Groen

Is het metallic grijze kapsel hierboven niet spannend genoeg voor je, dan kun je er altijd nog wat opvallend blauw en neon groene strengen in aanbrengen.

11. Metallic Regenboog

Kun je niet kiezen tussen de trend van regenbooghaar en deze metallic kapsels, dan kun je in dit kapsel beide combineren. Met regenboog, pastel, metallic en neonkleuren heeft dit kapsel het helemaal.Lees nog meer over:,
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *