3 manieren om jezelf niet te vergelijken met anderen
Je hoeft je helemaal niet vreemd te voelen; iedereen doet het. Het is nu eenmaal een menselijke eigenschap om jezelf met andere mensen te vergelijken. Toch is het belangrijk dat je deze zaken inziet:

© Pexels.com

Omdat we niet allemaal hetzelfde DNA hebben, is het logisch dat we allemaal anders zijn. Accepteer dat gewoon. We zijn allemaal mooi op onze eigen manier.

Niet iedereen heeft dezelde voordelen in het leven. Sommigen lijken nooit problemen te hebben, anderen vallen dan weer van de ene in de andere depressie. Toch ben je voor een groot deel zelf verantwoordelijk voor je geluk, namelijk door de dag met een lach door te brengen en niet altijd het negatieve in de dingen te zien.

Denk eraan dat je jezelf kan veranderen. Hiermee bedoelen we niet dat je een ander persoon moet worden. Wat we wel bedoelen is dat je de positieve dingen moet onthouden als je jezelf vergelijkt met anderen. Als je vriendin zich bewijst met een hogere studie, probeer dan gewoon iets gelijkaardigs (als je toch graag hetzelfde niveau wil behalen). Er is niemand die je zal tegenhouden.Lees nog meer over:,
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *