3 manieren om over je ex heen te raken
Je ex loslaten is waarschijnlijk een van de meest moeilijke dingen na een relatiebreuk. Niemand geeft graag toe dat hij in iets gefaald is. Hier zijn alvast een aantal redenen (en ook oplossingen) waarom het zo moeilijk is om elkaar los te laten:

© Pexels.com

Er is altijd wel iets dat je aan je ex doet herinneren
Je denkt misschien van niet, toch zijn er zoveel herinneringen die achterblijven na een breuk. Dat kunnen materiële dingen zijn, zoals een een cadeautje dat hij je heeft gegeven, maar ook emotionele herinneringen blijven lang hangen.
Stop alles wat je nog van hem vindt in een grote doos en verberg deze. Misschien komt er ooit een tijd dat je dit allemaal eens rustig kan bekijken en met een glimlach kan terugdenken aan een mooie tijd.

Het is moeilijk om gemotiveerd te blijven.
Je bent minder gemotiveerd om dingen te doen. Je hebt geen zin om uit te gaan, bijvoorbeeld. Toch zijn het net die dingen die je moet doen, anders zal je nog sneller wegkwijnen in je verdriet. Je moet jezelf ertoe forceren, hoe moeilijk dat ook is. Het ontmoeten van nieuwe mensen is een echte must.

Dezelfde vrienden
Vaak hebben je ex en jij dezelfde vrienden waarmee jullie in contact zijn. Hoe pijnlijk het ook is, probeer deze gemeenschappelijke vrienden te mijden. Zie je ze toch, begin dan zeker niet over je ex te praten. Praat dus zeker niet over het verleden, wel over de toekomst.

Heb je zelf nog tips?Lees nog meer over:,
2 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *