3 scheermesjes voor mooie benen
Gillette Venus Breeze

© Pexels.com

De Gillette Venus Breeze is een handig 2 in 1 scheermesje met geïntegreerde scheergelkussentjes. Maak het scheersysteem even nat zodat je een schuimend effect krijgt van de scheergel en een glad laagje creëert die zacht over de huid glijdt. Deze Gillette Venus Breeze is heel handig te gebruiken in de douche en kan aangewend worden om zelfs de meest lastige rondingen glad te maken. Een verpakking bestaat uit een gratis scheerapparaat met 4 mesjes.

Gilette Agilité 3
Gilette Agilité 3 zijn scheermesjes met een meedraaiende scheerkop met drie mesjes. Het zijn wegwerpmesjes met een handige voorvervormde handgreep. Het heeft zachte beschermende microribbels en een lubrastrip die extra zacht is. Verpakt in een zakje met 8 scheermesjes en nog eens 4 gratis stuks bovenop.

De Wilkinson Intuition Plus
De Wilkinson vrouwenscheermesjes Intuition Plus zijn scheermesjes waarbij tussen de mesjes een zeepcrème met actieve hydratanten vrijkomt bij contact met water. Zo wordt uw huid geschoren en gehydrateerd in 1 vlotte beweging. De verpakking bevat tevens 1 navulling. Je hebt dus geen extra producten meer nodig en de Intuition Plus is verkrijgbaar in een zachte groene of roze kleur. De aanwezige crème bestaat uit een mengeling van aloë vera, vitamine E en karitéboter die instaat voor de extra hydratatie van je huid. Vanaf nu is scheren echt simpel geworden.

En wat gebruiken jullie?Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *