3 verschillende kustypes
Zelfs de beste kusser aller tijden kan altijd nog wel wat extra tips gebruiken. Er zijn immers een aantal types van kussen die je zeker moet kennen!

© Pexels.com

De romantische filmkus

Soms heb je zo van die momenten dat je net zo’n kus kon beleven als in die ene film. Het kan als je een beetje goede wil toont! Hij moet zijn armen rondom jou leggen, jij houdt zijn nek zachtjes vast. Buig je een beetje naar achter. Hij zal je op die manier nog meer naar je toetrekken. Speel wat met de tong, streel zijn lippen ermee.

De hallo-kus

De perfecte kus om je partner dag te zeggen, op elk moment van de dag. Je ziet hem aankomen, je lacht een beetje naar hem en je wandelt vervolgens langzaam naar hem toe terwijl je hem blijft aankijken. Eens je bij hem bent, druk je je lichaam tegen het zijne. Je kust zijn lippen voor zo’n tien seconden. Een tongzoen hoeft dus zeker niet!

De vaarwelzoen

Deze zoen zal je de hele dag bijblijven, dus het moet er eentje van formaat zijn! Druk je tegen elkaar aan en houd ook hier zijn hoofd vast. Maak je vingers vochtig en duw ze tegen zijn lippen. Nadien kus je hem innig. Duw hem zelfs een beetje weg om hem nadien weer helemaal naar je toe te trekken. Draai je nog eens om als hij weggaat.

Heb je zelf nog kustypes?Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *