4 redenen om single te zijn
Er is helemaal niets mis met single te zijn. Sommige mensen kiezen er bewust voor, anderen dan weer niet. Wil je alvast een aantal redenen op een rijtje waarom mensen kiezen om single te zijn, dan kan je dit lijstje eens doornemen:

© Pexels.com

Vrijheid
Vrijheid is natuurlijk het grootste pluspunt van een vrijgezel. Je hoeft met niemand rekening te houden, je hoeft je niet te verantwoorden tegenover iemand anders en je kan gewoon doen waar jij zin in hebt.

Bang van relaties
Sommige singles kiezen er bewust voor omdat vorige relaties hen afschrikten. Natuurlijk is geen enkele relatie altijd dezelfde, maar het is toch een reden voor veel mensen.

Problemen met seks
Het is een feit dat sommige mensen gewoon niet van seks kunnen genieten. Daarom hoeven ze ook geen partner in hun leven; ze maken zich zorgen dat ze deze toch nooit tevreden zullen kunnen stellen.

Geen kinderwens
Ok, je hoeft geen kinderen te hebben om een gezonde relatie met iemand te hebben. Toch is dit vaak een punt van discussie bij koppels. Hij wil wel kinderen, zij niet of vice versa. Net om dit probleem te vermijden, willen sommigen liever vrijgezel blijven.

Kan jij je hierin vinden?Lees nog meer over:
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *