4 redenen waarom je verliefd blijft op je ex
Exen, ze laten ons blijkbaar niet zo snel los. Een breuk zorgt voor veel verdriet, maar velen komen ook tot het besef dat ze hun ex-partner eigenlijk nog altijd graag blijven zien. Hoe komt dat nu?:

© Pexels.com

Gewoonte
Het klinkt misschien raar, maar je bent het zo gewoon om je in de buurt van die ene persoon te begeven, dat het gemis als een enorme leegte gaat aanvoelen. Elke partner is ook anders, dus je zal altijd maar blijven vergelijken en denken dat je het toen beter had.

Aantrekkingskracht
Ooit heb je je tot die ene persoon enorm aangetrokken gevoeld. Dat gevoel verdwijnt niet zomaar. Telkens je je ex opnieuw tegenkomt, ga je denken aan dat ene moment en ga je net die kriebels van toen weer voelen (lees: nostalgie!).

De wens om hem te veranderen
Er zullen altijd wel een aantal dingen geweest zijn die je aan je partner had willen veranderen. Je zal altijd die wens blijven koesteren dat je dat kon doen en dat jullie dan wel samen oud konden worden.

Je bent het vrijgezellenleven beu
Ok, je hebt misschien ook wel wat happy single momenten gehad, maar nu zou je toch weer bij die ene persoon willen zijn.

Ken jij nog een aantal redenen?Lees nog meer over:,
11 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *