4 tips om sneller zwanger te raken
Vanaf het moment dat een koppel beslist dat ze een kindje willen, kan het soms niet snel genoeg gaan. Helaas loopt het niet altijd van een leien dakje. Je kan soms erg lang wachten op die zwangerschap. Uiteraard ligt ons lot volledig in handen van Moeder Natuur, maar met deze tips kan je haar de goede richting aanwijzen:

© Pixabay.com
  • Stap 1: kruip heel regelmatig onder de lakens voor een partijtje rollebollen. Dat spreekt voor zich. Niet alleen omdat je hiermee de kans op een zwangerschap doet toenemen, je groeit als koppel ook veel meer naar elkaar toe.
  • Een gezond voedingspatroon speelt ook een rol. Volg geen streng dieet en ook het tegenovergestelde (ongezonde voeding) is niet de oplossing. Je weet best zelf wel wat goed voor je is.
  • Roken en koffie of alcohol drinken, is volledig uit den boze. Allemaal niet goed voor de vruchtbaarheid!
  • Til er niet te zwaar aan. Probeer te genieten van elkaar als koppel. Als je er voortdurend op zit te wachten, ga je op termijn obsessief gedrag vertonen. Dit is heel slecht voor een relatie. Bovendien heb je op die manier veel stress wat ook niet voordelig is als je zwanger wil worden.


Lees nog meer over:,
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *