5 Cadeaus voor vaderdag
Nog even en dan is het weer zo ver: vaderdag! Alle papa’s worden dan eens uitgebreid verwend en in het zonnetje gezet. De moeders hebben hun beurt al gehad tijdens moederdag en zetten nu alle zeilen bij om de vaders eens te verrassen met de allermooiste cadeaus. Beginnen jullie de dag ook altijd met een ontbijt? Als paps er niet van houdt, mag je ook gewoon aan tafel ontbijten! Zorg er dan wel voor dat je een aantal mooie cadeaus aan te bieden hebt. Knutselcadeautjes van de kinderen doen het trouwens altijd goed. Maar wat denk je van de volgende cadeau voor hem tips?

© Pexels.com

1. Tover fotomok

Vind je een mok geen origineel cadeau? Nou, deze zeker weten wel! In de eerste plaats komt een mok altijd van pas. Er zullen maar weinig gezinnen zijn waar in de loop van het jaar niet een of meerdere bekers sneuvelen. Een nieuwe mok is dus altijd handig. Vaders vinden het daarbij best prettig wanneer ze hun eigen kom hebben. Kies een leuke foto uit. Wellicht een van vader met zijn kinderen? Of een plaatje van een hele leuke dag die jullie het afgelopen jaar met elkaar hebben beleefd. Als paps het cadeau uitpakt, ziet hij in eerste instantie niets meer dan een zwarte mok. Leuk, maar misschien ook wel een beetje saai. Zorg er daarom voor dat er snel wat thee, koffie of een andere warme drank wordt ingeschonken. Dan komt de verrassing pas echt tevoorschijn: een mooie foto!

2. Mini nachtkastje

Steeds meer mensen kiezen voor een minimalistische levensstijl. Daarbij horen eigenlijk ook geen nachtkastjes. Het is soms alleen de vraag of dit zo handig is. Je wilt je telefoon toch ook ergens neerleggen? En het is wel net zo makkelijk als dat binnen handbereik is. Een boek dat je aan het lezen bent onder je bed neerleggen kan natuurlijk, maar is een nachtkastje niet net zo fijn? Of wat denk je van die eerste kop koffie of thee die vader misschien wel graag in bed geserveerd krijgt? Ook dan komt zo’n mini nachtkastje heel goed van pas.

3. Snijplank in de vorm van een gitaar

Echt een geschenk voor de muzikale vaders onder ons. En deze vader moet natuurlijk ook wel enigszins van kokkerellen houden. Als dat allebei het geval is, komt deze muzikale snijplank zeker weten goed van pas. Grote kans dat tijdens het snijden van de groenten de muzikale tonen door de keuken galmen.

4. Revolver beker

Paps houdt wel van spannende avonturen? Een echte revolver heb je uiteraard liever niet in huis. Doe hem dan op vaderdag een plezier en verras hem met deze beker die er ontzettend gevaarlijk uit ziet, maar echt geen kwaad kan.

5. Anti-stress ballen

Je wilde toch niet zeggen dat jouw vader nooit last heeft van stress? Weet jouw paps echt wel wat spanning is, verras hem dan met deze ballen. ‘s Avonds tijdens het kijken van een film of het journaal, kan hij zich op deze manier helemaal ontladen.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *