5 geschenken met een persoonlijke touch die je kan schenken
Het geven van een geschenk is altijd een mooi gebaar. Hiermee toon je dankbaarheid en een goed gebaar, of je wil simpelweg iemand feliciteren of in het zonnetje zetten. Waarom zou je dan kiezen voor een doorsnee cadeautje? Met Drukzo is het mogelijk om een simpel geschenk om te toveren in iets zeer persoonlijks. Hieronder lees je vijf originele cadeau’s om zelf te geven of om inspiratie op te doen.

5 geschenken met een persoonlijke touch die je kan schenken
© Pexels.com

Katoenen tas met foto

Men ontkomt niet meer aan de populariteit van tote bags. Deze katoenen tassen kun je overal makkelijk mee naar toe nemen. Of je nu naar een festival gaat of even snel langs de winkel moet: de katoenen tas neemt weinig ruimte in en kan altijd en overal gebruikt worden. De kwalitatieve katoenen tassen van Drukzo kunnen bedrukt worden met een eigen gekozen foto of merk. Zowel de achterkant als de voorkant kunnen in ‘full color’ gepersonaliseerd worden. De handige tool op de Drukzo website zorgt ervoor dat je online al bekijken hoe de foto of het logo eruit zal komen te zien op de tas.

Een oude favoriet: mok met foto

Een klassiek geschenk, maar daardoor zeker niet minder leuk. In plaats van een standaard mok kun je bij Drukzo voor een eigen foto kiezen die in full color op een mok gedrukt zal worden. Dit geschenk is niet alleen leuk voor thuis, maar ook perfect voor een collega of baas op het werk. Een cadeautje dat zeer vaak gebruikt wordt en waar men jarenlang plezier van kan hebben.

Gepersonaliseerde USB sticks

Tegenwoordig zijn USB sticks onmisbaar. Naast het feit dat zij heel handig zijn om zelf data op te kunnen slaan, worden de sticks ook op een veel persoonlijkere manier gebruikt. Zo kun je foto’s en filmpjes verzamelen, vervolgens op een USB stick zetten, en deze cadeau doen. Om een nog grotere persoonlijke touch aan dit geschenk te geven, is het mogelijk om bij Drukzo te kiezen voor een USB stick die zelf bedrukt kan worden. Ook zijn er verschillende soorten te bestellen in de vorm van bijvoorbeeld een creditcard of sleutel. Hiermee wordt jouw doorsnee cadeautje wel heel persoonlijk en origineel.

Powerbank bedrukt met logo

Tegenwoordig zijn smartphones niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Velen kunnen dan ook niet zonder een powerbank, waardoor zij altijd bereikbaar zijn. Een erg handig geschenk dat nu ook bedrukt kan worden met een eigen gekozen merk of logo. Naast het feit dat dit een gepersonaliseerd cadeautje is, is de powerbank tevens van zeer goede kwaliteit en wordt hij geleverd met een kabel om hem op te kunnen laden.

Drinkwaren in stijl

Of je nu op zoek bent naar een glas, een dopper, een fles of een shakebeker: op Drukzo zijn ze allemaal terug te vinden en ook te personaliseren. Afhankelijk van je keuze lever je een bestand of upload je een logo dat op het item te zien zal zijn. Drukzo maakt gebruik van duurzaam materiaal, waardoor je meteen een positief steentje bijdraagt aan het milieu.

Personaliseren en bestellen

Binnen een paar secondes kun je het gewenste artikel personaliseren en bestellen bij Drukzo. De bestelling zal snel verwerkt en geleverd worden. Hiernaast beschikt Drukzo over een fijne klantenservice die op al jouw vragen antwoord kan geven of assistentie kan bieden. Snel, makkelijk en leuk: dat omschrijft het bestellen bij Drukzo.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *