5 redenen om een goede bh aan te schaffen!
1. Lichamelijke klachten voorkomen
Een juist aangemeten bh is erg belangrijk voor je lichaam. Vooral als je wat grotere borsten hebt, wordt je lichaam daarmee flink belast. Met een goede bh geef je je borsten steun, waardoor rug- en nekklachten voorkomen kunnen worden. Ook lang niet alle bh’s laten afdrukken achter op de rug, buik of in de schouders. Als je ervoor zorgt dat je een goede bh draagt, gebeurt dit niet.

© Pexels.com

2. Zet jezelf in het zonnetje
Door jezelf een gave jeans, een stijlvol jurkje of een mooie tas te geven, kom je goed voor de dag en voel je jezelf beter. Voor slipjes en bh’s geldt exact hetzelfde. Misschien ziet men van buitenaf niet wat jij onder je kleding aanhebt, maar zélf weet je het wel. Bovendien kan een bh ervoor zorgen dat je borsten er beter uitzien in een strak shirt of in een jurk. Kies daarom voor een charmante bh waarin je je op-en-top vrouwelijk en sexy voelt. Geef je zelfvertrouwen een boost!

3. Een comfortabele bh
Een bh die jou als gegoten zit, is uitermate comfortabel. Vaak zitten bh’s te scheef, te strak of ze zijn juist véél te groot. Te krappe bh’s hebben bandjes die in je schouders snijden en bij te losse bh’s schudden je borsten juist alle kanten op! Laat daarom in de winkel je maat nauwkeurig opmeten en pas verschillende bh’s om er zeker van te zijn dat je met een comfortabele bh terug naar huis gaat.

4. Geef niet álles bloot
Als je zonder bh rondloopt, is de kans groot dat anderen dit opvalt. Vooral op frisse dagen zie je al gauw harde tepels door een shirt, hemd of strakke bloes heen. Natuurlijk is er niets mis mee om af en toe zonder een bh te dragen de deur uit te gaan, maar je wilt vast niet dat een collega of goede bekende je zo tegenkomt. Ga je naar de plaatselijke supermarkt? Doe hem dan toch maar even aan voor de zekerheid!

5. Creëer wat extra’s
Veel dames zouden graag wat vollere borsten willen hebben. Dit is heel eenvoudig te realiseren met een push-up bh of bh met beugels. Met het grootste gemak heb je jouw borsten wat meer aanzien gegeven. En je weet wat ze zeggen: kleren maken de man. Of eigenlijk de vrouw, in dit geval!

Meer weten? Hunkemoller heeft een heel mooi overzicht gemaakt waarom je een bh moet dragen met nog meer tips en trics.Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *