5 redenen om te lunchen bij Pizza Hut
Iedereen kent de wereldberoemde keten Pizza Hut, maar heb je er al eens gegeten? De restaurants zijn gezelliger dan je misschien denkt, de acties zijn scherp en het allerbelangrijkste: de pizza’s zijn vers en rijk belegd. Wij geven vijf redenen waarom ook jij nu écht eens een pizza van Pizza Hut moet proberen.

© Pixabay.com

Een gevarieerd menu
Bij Pizza Hut staat de kwaliteit centraal en kun je genieten van pizza’s met bodems van vers deeg en zorgvuldig uitgekozen ingrediënten. Op het menu staan zo veel soorten pizza’s dat er altijd wel iets lekkers voor je tussen staat, maar je kunt ook een pizza naar eigen smaak samenstellen met je favoriete ingrediënten. Daarnaast wordt het menu regelmatig aangevuld met een tijdelijke special; een nieuwe pizza die slechts voor een korte periode te verkrijgen is. Zelfs wie niet zo gek is op pizza of liever gewoon eens iets anders bestelt, staan er ook andere gerechten op het menu. Denk aan spareribs, gehaktballetjes, pasta en gezonde salades.

Alternatieve lunchbreak
Geef maar toe, een pizza op z’n tijd is gewoon heel lekker. Een makkelijke, snelle hap waar je blij van wordt, voor een goede prijs. Omdat pizza daarnaast niet te zwaar hoeft te zijn, is het ook een goed alternatief voor de lunch. Zo heerlijk om ’s winters tussen de middag iets warms te eten! Maar ook voor een zomerse lunchbreak is pizza perfect; je hoeft dan niet in het restaurant te blijven, maar haalt een pizza af en eet deze buiten in het zonnetje op.

Iedereen houdt van pizza
Of je nou lekker wilt eten met je vrienden of je kinderen; bij Pizza Hut zit je altijd goed. Bestel online voor een relaxte avond met pizza voor de tv of kom dineren in een van de gezellige restaurants. Speciaal voor de kinderen is er een aangepast kids menu met een leuke verrassing, terwijl de volwassenen keuze hebben uit zo’n 20 pizza’s, diverse menu’s en bijgerechten. Bij Pizza Hut is er voor iedereen iets lekkers.

Extra tips!

Scoor de lekkerste deals
Vrijwel elke dag kun je online en in de restaurants profiteren van de beste promoties. Wat dacht je van de online acties op Dolle Dinsdag en Woensdag Webdag, maar ook in de restaurants eet je altijd voor de beste prijs. Zo geniet je ’s middags van het heerlijke Pizza Buffet voor slechts €9,50; je kunt dan smullen van maar liefst zes soorten Pan Pizza. Daarnaast kun je op All-In donderdag zo veel eten als je hartje begeert en als student profiteren van de scherpe Student Deals.

Kies voor gemak
Bestellen bij Pizza Hut is ideaal voor iedereen die eens wil genieten van een lui avondje op de bank. Daar hoort natuurlijk wel een lekkere snack of maaltijd bij! Bestellen gaat heel makkelijk, je kiest gewoon je favoriete pizza online uit en binnen een halfuur wordt deze gratis bij je afgeleverd. Bovendien profiteer je online ook van de beste promoties van Pizza Hut en kun je uiteraard veilig online betalen.Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *