5 redenen om online bij Yves Rocher te kopen
Yves Rocher is een winkel die voornamelijk plantaardige cosmetica koopt. Je kunt de producten van Yves Rocher in de fysieke verkooppunten van het merk kopen, maar je kunt ook in de webwinkel van het merk terecht om jouw favoriete items aan te schaffen. Waarom je de producten van Yves Rocher online zou moeten kopen, lees je in dit artikel.

© Flickr.com

Je hoeft de deur niet uit voor jouw favoriete cosmetica
Een groot voordeel van het online aanschaffen van cosmetica, is het feit dat je je woning niet hoeft te verlaten om jouw favoriete items aan te schaffen. Ideaal, zeker als het regent of als je helemaal geen tijd hebt om naar de winkel te gaan.

Je profiteert van unieke online kortingsacties
In de winkels worden er vaak acties georganiseerd om de prijzen van Yves Rocher producten te laten dalen, maar online is dit ook zeker het geval. In de webwinkel van Yves Rocher worden regelmatig kortingsacties geïntroduceerd, die de prijzen van de plantaardige cosmeticaproducten flink verlagen.

Je kunt jouw cosmetica kiezen uit een groot aanbod
Yves Rocher heeft een webwinkel met een groot aanbod. Weet je al wat je nodig hebt van het merk? Dan vind je het juiste item altijd wel in het grote online assortiment van het merk. Weet je niet zo goed wat je moet hebben, dan doe je inspiratie op in de webwinkel van Yves Rocher en vind je eenvoudig een product dat je zeker kunt gebruiken.

Je kunt altijd veilig betalen
Yves Rocher biedt diverse online betaalmogelijkheden aan, die stuk voor stuk helemaal veilig zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je online niet veilig kunt betalen, maar betaalt in de webwinkel van het merk net zo veilig als in de fysieke winkels van het cosmeticabedrijf.

Je profiteert van goede services
Yves Rocher bedient de klanten optimaal in de webwinkel door bepaalde services aan te bieden:

  • 5 euro korting op de eerstvolgende bestelling als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Yves Rocher.
  • Gratis retourneren als je niet tevreden bent met jouw aankoop.
  • De mogelijkheid op een persoonlijk account aan te maken, zodat je nog sneller en gemakkelijker producten kunt bestellen die jij nodig hebt.
  • Geen verzendkosten voor bestellingen die duurder zijn dan 25 euro. Onder de 25 euro, betaal je slechts 3,90 euro verzendkosten.

Door bovenstaande services te bieden, is het online shoppen bij Yves Rocher nog leuker, gemakkelijker en aantrekkelijker.Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *