5 redenen om te kopen bij Fun
Fun.be is de online winkel bij uitstek als je op zoek bent naar het perfecte cadeau om zowel tijdens als buiten de feestdagen voor een verrassing te zorgen. Van buitenspeelgoed tot zwembaden, multimedia en zelfs een aparte categorie voor Lego, je kan er alles vinden. De Belgische keten van 31 winkels is klein begonnen, maar heeft in de loop van de jaren zijn assortiment succesvol uitgebreid met sportartikelen, games, babyartikelen, enzovoort. De volgende redenen maken het dan ook meer dan de moeite waard om bij Fun te winkelen!

5-redenen-winkelen-fun

1. Uitgebreid aanbod

Het eerste sterke punt van Fun.be is zijn uitgebreide assortiment aan producten. Hoewel de winkel zich vroeger enkel specialiseerde in speelgoed, zijn er in de loop van de jaren heel wat productsoorten bijgekomen. Zo kan je er gezelschapsspellen, DVD’s, muziek boeken en zelfs zwembaden kopen, waardoor de winkel aan ieders wensen kan voldoen. Deze uitbreiding heeft echter geen negatief effect op de kwaliteit van de producten en maakt dus de ervaring die bezoekers hebben bij Fun alleen maar beter.

2. De beste merken

Fun houdt zijn imago ongelooflijk sterk dankzij de high quality merken die het aanbiedt. Merken zoals Lego, Playmobil en Barbie nemen er het voortouw, wat natuurlijk bijdraagt tot de geloofwaardigheid van de winkel. Op die manier zijn bezoekers er zeker van dat ze enkel producten van de beste kwaliteit en duurzaamheid mee naar huis nemen en dus lang van hun aankoop kunnen genieten.

3. Promoties

Voor seizoensgebonden acties en promoties is Fun.be de winkel waar je moet zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld kortingen tot wel 15% op verschillende merken, dagen aan een stuk. Ook zijn er doorlopende kortingen op merken zoals Duplo, waardoor je als klant dus altijd producten van de beste merken en tegen de laagste prijs krijgt aangeboden. Als je online je bestelling plaatst wordt de korting dan meteen op je eindtotaal verrekend – online winkelen was nog nooit zo eenvoudig!

Leuke tips!

1. Winkels open op zondag

Om de Fun-klanten nog beter van dienst te zijn en iedereen met open armen te ontvangen, zetten 13 Fun winkels de deuren open op zondag en zelfs op bepaalde feestdagen. Dat betekent iedere dag onbegrensd winkelplezier!
Lees meer

2. Gratis verzending vanaf 50 euro

Plan je een grote aankoop? Goed nieuws: als je bestelling bij Fun.be 50 euro of meer bedraagt betaal je helemaal geen verzendingskosten. Zo krijg je je producten eenvoudig aan huis geleverd zonder onaangename en onverwachte kosten.
Lees meer

3. Gratis retour, 365 dagen lang

Niet tevreden over een product of heb je een verkeerd artikel ontvangen? Maak dan gebruik van de gratis retour service en je hebt tot wel een jaar tijd om het product in kwestie terug te zenden. Fun.be lost het probleem dan snel voor je op.
Lees meer

4. Betaal veilig

Online je bestelling afronden bij Fun is extra veilig dankzij betalingsmogelijkheden zoals PayPal, Bancontact, Visa, Maestro, MasterCard en overschrijving. Zo ben je als klant zeker van een optimale bescherming van je gegevens en kun je met een gerust hart online winkelen.
Lees meerLees nog meer over:, ,
2 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *