5 redenen waarom je beter een herlaadkaart koopt van Base
Een herlaadkaart staat ook wel voor prepaid. Deze term komt rechtstreeks uit het Engelse woordenboek. Het betekent: ‘Pre’ (voor, vooraf) en pay (betalen, betaald). Letterlijk genomen betekent het “vooraf betaald”. Je betaald dus vooraf voor je belkrediet.

500x500_base_prepaid-promo_nl

Echter zien we een verschuiving in de wereld van prepaid en postpaid. De herlaadkaarten lijken steeds minder populair. Echter hebben herlaadkaarten ontzettend veel voordelen! Die moet jij ook kennen.

Met een herlaadkaart heb je geen vaste lasten

Bij elke vorm van een abonnement, zoals het sim only abonnement of het abonnement met gratis toestel, wordt je geconfronteerd met vaste lasten. Echter is dit bij een herlaadkaart niet het geval.

Met een herlaadkaart betaal je alleen voor datgene wat jij gebruikt. Op deze manier hoef je geen geld te betalen voor data dat je niet gebruikt hebt. Indien de herlaadkaart op is, kan je de telefoon weer opwaarderen.

–> Ontdek er alles van hier

Met een herlaadkaart heb je diverse aanbieders

Een herlaadkaart wordt door vrijwel elke provider aangeboden. Bij diverse abonnementsvormen is dit niet het geval. Een herlaadkaart onderscheidt zich van de abonnementsvormen, doordat de herlaadkaart ook bij minder bekende providers te koop is, zoals bij AH Mobiel.Op deze manier heb jij ontzettend veel keuze uit tig soorten herlaadkaarten. Jij mag zelf beslissen wat je betalen wilt en waarvoor.

Raak je verdwaald in de hoeveelheid aanbiedingen aan herlaadkaarten? Ook daar is een gepaste oplossing voor. Er zijn diverse websites opgekomen waarmee jij de pakketten van herlaadkaarten kan vergelijken. Een goed voorbeeld hiervan is prepaidsimkaarten.nl.

–> Ontdek er alles van hier

Met een herlaadkaart heb je veel mogelijkheden

De herlaadkaart heeft het imago dat het de gebruiker beperkt in zijn doen en laten. Denk hierbij aan het gebruik van internet. Vandaag de dag beperkt een herlaadkaart juist niet. Ook bij een pakket voor een herlaadkaart kan jij kiezen voor het gebruik van het mobiele internet. Het dataverbruik wordt met een herlaadkaart verrekend met de waarde van het beltegoed. Een smartphone beheren zit inmiddels ook tussen de vele mogelijkheden. In de winkel van de aanbieders zijn diverse herlaadkaarten te vinden voor een zachte prijs.

–> Ontdek er alles van hier

Met een herlaadkaart kan je goedkoper uit zijn

Ben jij iemand die niet veel met z’n telefoon doet? Dan is het verstandiger om een telefoon te kiezen met een herlaadkaart. Wanneer je een abonnement kiest, is de kans groot dat jij je data voor internet, sms en belminuten niet opmaakt. Dat is zonde van je geld. Met een herlaadkaart voorkom je dit probleem, omdat je alleen betaald voor datgene wat jij gebruikt.

Een andere reden waarom jij goedkoper uit kan komen met een herlaadkaart, is dat je niet zomaar opeens opgezadeld zit met torenhoge kosten. Bij een herlaadkaart geldt de regel op = op. Bij een abonnement loopt je dataverbruik door.

–> Ontdek er alles van hier

Met een herlaadkaart zit je niet vast

Bij een abonnement zit je meteen vast aan een contract van 1 of 2 jaar. Bij een herlaadkaart heb je voldoende vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt wat betreft je mobiele telefoon.

–> Ontdek er alles van hierVoeg een reactie toe

Your email address will not be published. Required fields are marked *