5 vragen die je aan jezelf kan stellen alvorens je met iemand het bed induikt
De dag van vandaag leiden we een heel ander leven dan een halve eeuw geleden als het op seks aankomt. Dit wil echter niet zeggen dat je zomaar met de eerste de beste in bed moet duiken. Stel daarom aan jezelf de volgende vragen:

© Pexels.com

– Wil de persoon in kwestie zich met mij binden? Dit hoeft daarom niet te betekenen dat je er ook moet mee trouwen, maar je moet toch een beetje inzicht hebben. Als jij op zoek bent naar een serieuze relatie, kruip je immers beter niet in bed met iemand die jou slechts als zijn prooi ziet.

– Hebben we veilige seks? Het is van de belangrijkste dingen: veilig vrijen. Je kent immers nooit iemand volledig, dus daarom is het altijd aan te raden om eerst aan de veiligheid te denken.

– Komen er veel te veel emoties aan te pas? Als je reeds op voorhand denkt dat je de volgende ochtend al spijt zal hebben van dit moment, vergeet het dan maar.

– Ben ik te dronken? Altijd een goede vraag. Als je dronken bent, maak je immers beslissingen die je misschien anders niet zou doen. Goed nadenken dus, in welke toestand ook!

– Kan ik deze persoon vertrouwen? Als je potentiële sekspartner je tot seks probeert te dwingen kan je best afhaken.Lees nog meer over:
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *