6 redenen om te kiezen voor JBC
Online winkelen is soms gewoon lekker praktisch. Heb je geen zin of geen tijd om de verre verplaatsing naar de winkels te maken? Dan neem je gewoon je tablet en shop je vanuit de luie zetel thuis. Bovendien hoef je zo ook geen rekening te houden met openingsuren! Op zoek naar kleding van de bovenste plank? Dan is de online webwinkel van JBC misschien wel de beste keuze en daar zijn heel wat redenen voor.

© jbc.be

1. De nadruk op kwaliteit
JBC is meer dan enkel en alleen webwinkel: het is ook zowat de meest succesvolle winkelketen van ons land. Een succes dat er niet voor niets is gekomen. In plaats van de trends te volgen en goedkope stukken aan een lage kwaliteit te slijten vaart JBC resoluut een eigen koers. Een koers met de nadruk op kwaliteit.

2. Begaan met de wereld
JBC is een duurzame onderneming. Dat is geen marketingpraat of leugen, maar een bewijsbaar feit. Zo is de keten lid van de Fair Wear Foundation en werden ze in 2017 verkozen tot de meest duurzame retailer van het land. Als ecologie en een faire behandeling voor iedereen in het productieproces belangrijk voor jou zijn is JBC dan ook een goede keuze.

3. Belgisch talent
JBC is de keten bij uitstek die elk seizoen opnieuw uitpakt met frisse, nieuwe samenwerkingen. Deze samenwerkingen gaan uitsluitend door met talent van eigen bodem. Denk maar aan namen als Stijn Helsen, Christophe Coppens en zelfs Studio 100. Bij JBC shoppen is dan ook voluit gaan voor Belgische kwaliteit.

4. Voor het hele gezin
JBC is gespecialiseerd in kleding, maar in tegenstelling tot veel concurrenten houden ze zich niet aan een strikte specialisatie. Dat betekent dat je op één locatie mode voor het hele gezin en voor elke leeftijd terug kunt vinden. Van kleding voor baby’s tot alles wat je nodig hebt als volwassene: JBC heeft het.

5. Voor een prijsje
Shoppen is leuk, maar het neemt natuurlijk wel een grote hap uit jouw budget weg. Hoe handig is het dan ook wel niet dat je kleding op de kop kunt tikken aan een prijsje? JBC pakt op zijn website eigenlijk constant uit met de ene na de andere geweldige promotie. Wie zegt dat mode duur hoeft te zijn? Wachten op het goede moment en klaar is kees!

6. Goede klantenservice
In tegenstelling tot veel internationale ketens is de klantenservice en helpdesk van JBC volledig Nederlandstalig en altijd bereikbaar. Heb je hulp nodig? Aarzel dan niet om de helpdesk lastig te vallen met jouw vragen. Je krijgt gelijk een goed en betrouwbaar antwoord.

Extra tips!

– Schrijf je zeker en vast in voor de nieuwsbrief van JBC. Niet alleen krijg je daardoor gelijk al een leuke kortingscode, maar bovendien ben je op die manier als eerste op de hoogte van speciale promoties.
– De social media kanalen van JBC volgen kan jou wel eens een geweldig voordeel opleveren. Als eerste een nieuwe promotie of een nieuwe collectie opmerken? Dan doe je daar.Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *