7 seksstandjes die je helpen het vet rond je buik te verbranden
Seks is lekker. Maar zou het niet nog lekkerder zijn als het jou lekkerder kon maken? In dit artikel benoemen we een paar seksstandjes die je kunnen helpen om het vet rond je buik te verbranden en het is véél leuker dan naar de sportschool gaan! Sporten met het doel om vet te verliezen op één bepaalde plek bestaat niet, maar je kan wel de spieren op die plek sterker maken en meer definiëren. Hierdoor zal die plek er dan ook strakker uitzien.

© Pixabay.com

‘Als het gaat om het gebruik van seks als beweging zijn er twee dingen belangrijk: cardio en spierkracht. Cardio verhoogt je hartslag en zorgt ervoor dat je calorieën verbrandt over je hele lichaam, dus ook bij je buikspieren,’ aldus datingexpert Laurel House.

Het geheim in het gebruiken van seks voor het versterken van je spieren is het vinden van belangrijke punten en het uizoeken wat werkt voor dat deel van je lichaam. Bedenk je eens hoe je het gebruik van gewichten kunt vervangen door een seksstandje. Het kan echt! En het is nog leuk ook. Bedenk je ook dat naast het versterken van spieren, seks op zichzelf al calorieën verbrandt. Het is een win-win situatie. Hieronder vind je 7 standjes die je uit zou kunnen proberen:

1. Dubbele boot
Beide partners zitten op hun kont naar elkaar toe met hun voeten op de grond. Terwijl hij haar armen vastpakt penetreert hij haar en tilt haar benen boven die van hem. Uiteindelijk kunnen zijn benen haar benen volgen en zo zorgen voor een heel nieuw ritme en andere hoek om haar te penetreren. Dit zorgt voor veel genot.

2. Bekkenbodemoefeningen
Een sterke bekkenbodem kan je spieren goed ondersteunen. Bekkenbodemoefeningen zorgen ervoor dat je bekkenbodemspieren sterker worden en hierdoor kan je intensere orgasmes. Hij uiteindelijk ook. Dus doe de volgende keer naast de gewoonlijke crunches, ook wat bekkenbodemoefeningen.

3. Planking
Als je je wilt richten op het versterken van je buikspieren is planking een goede manier. Ga over je bedpartner heen planken, span je buikspieren aan, laat je op hem vallen en druk jezelf daarna weer op. Houd je buikspieren constant aangespannen.

4. Lunge
Het is een hel in de sportschool, maar een lungestandje in bed is een uitstekende manier om vet rond je buik te verbranden. Plaats jezelf bovenop je bedpartner met één been over hem heen en één been achter je. Dit zal al die spieren versterken.

5. Cowgirl
Dit normale standje kan je helpen met het versterken van je buikspieren door deze de hele tijd aan te spannen. Je kunt je ook je bekkenbodemspieren aanspannen. Hoe meer je beweegt en afwisselt, hoe gerichter je deze oefening kunt doen.

6. Staand
Hier heb je wel wat balans en buikspieren voor nodig, maar uiteindelijk zal het je middel en je beenspieren alleen maar sterker maken.

7. Brug
Dit standje vergt wat oefening en uithoudingsvermogen, maar als je dit eenmaal doet zal het je helpen met het verbranden van vet en het versterken van je spieren. Eigenlijk is dit standje een omgekeerde doggystyle, jij houdt jezelf omhoog, terwijl hij je binnendringt. Maak het jezelf wat makkelijk door kussens in je rug te leggen.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *