7 types borsten in de wereld
Borsten zijn best een gek lichaamsdeel niet? Ze dienen een praktisch nut en worden daarnaast nog eens als aantrekkelijk aanzien. Bovendien komen ze in, zo lijkt het wel, alle maten en posities voor doorheen de wereld. Lingeriemerk Third Love heeft er een hele studie van gemaakt en kwam tot de conclusie dat er maar liefst 7 verschillende types borsten zijn. Belangrijk wat een goede bh kopen heeft al lang niet meer te maken met simpelweg grote of kleine borsten: de vorm telt ook mee en best veel zelfs. Maar wat zijn die vormen dan?

© Pixabay.com

1. Rond
Nee, niet alle borsten zijn rond. Integendeel zelfs. Een echte ronde borst ziet er even gevuld uit zowel aan de boven- als aan de onderkant. Mensen met echt, volle, ronde borsten hebben eigenlijk geen gestructureerde BH of vulling nodig. De natuur heeft al alles voor je gedaan. Niet vergeten dank je te zeggen!

2. Oost West
Als je tepels naar buiten wijzen ben je vast en zeker een Oost West type. Die tepels hoeven zelfs niet naar buiten te wijzen, zolang de borsten zelf wegvallen van het centrum van je borst hoor je bij deze categorie. Het ideale ondergoed voor dit type borsten? Een t-shirt BH. Niets dat beter helpt met de vorm op orde te krijgen en die borsten richting het centrum te dwingen.

3. Zijdelings
Als je borsten vrij veel ruimte tussen hen hebben heb jij gewoon zijdelingse borsten. Let wel dat er een verschil is tussen Oost West en de zijdelingse borsten. Bij Oost West wijzen de borsten immers een andere kant uit. Hier draait het gewoon om de ruimte tussenin. Zijdelingse borsten hebben de neiging wat voller van stuk te zijn en een push up BH is hier miscchien wel de goede keuze. Zo worden die mooie, volle borsten maximaal gebruikt.

4. Druppelvormig
Het spreekt voor zich hoe druppelvormige borsten eruit zien. Ronde borsten met een smallere bovenkant natuurlijk. Wie een druppelvormige set borsten met zich meedraagt hoeft zich nooit zorgen te maken om Bh’s: het is de meest voorkomende vorm en bijna alles past erbij.

5. Tengere borsten
Tengere borsten zijn langer dan ze breed zijn. Vaak komt dit type borsten dan ook terug bij vrouwen met een kleine cupmaat. Concreet zijn ze vaak iets slanker aan de top dan in het midden. Een BH met vulling die ook wat mee naar boven trekt is hie de ideale keuze. De vulling compenseert de geringe grootte en het push up stuk helpt met de vorm.

6. Asymmetrische
De meeste vrouwen hebben wel een zekere gradatie aan asymmetrie wat betreft hun borsten. Deze categorie is echter voorbehouden voor de exemplaren waarvan de ene echt merkbaar groter is dan de andere. In de regel is het verschil niet zo groot dat je speciale BH’s nodig hebt. De vulling uit de ene kant halen kan al voldoende zijn.

7. De bel
Belvormige borsten zijn gelijkaardig aan de tengere soort maar dan groter wat een meer doorzakkend effect geeft. Denk dan bij de keuze van BH eerst en vooral aan steun.

Zo, nu je de types kent, welk type borsten heb jij?Lees nog meer over:,
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *