Aantrekkelijkheid van billen
Er zijn nogal wat verschillende woorden of uitdrukkingen over het menselijk achterwerk. Aars, achterste, batterij, billen, bips, brits, derrière, gat, ham, krent, poeper, reet, stuit, zitvlak en zitvlees. Ken je de uitdrukking ‘Met de billen bloot gaan’, ‘van bil gaan’ en ‘dat is voor zijn billen’?

© pixabay.com

Spieren
De billen bestaan uit drie spieren: glutaeus maximus, glutaeus medius en glutaeus minimus. Al deze spieren zijn bedekt met vetweefsel. De bilspleet in het midden scheidt de beide billen van elkaar. De billen zorgen ervoor dat mensen recht kunnen lopen en dat we kunnen zitten zonder onze voeten nodig te hebben voor balans.

Opbouw
Mannen en vrouwen hebben verschillende billen. Omdat mannen minder vet opslaan en smallere heupen hebben, zijn hun billen meestal ook kleiner. Vrouwelijke billen worden groter door het hormoon oestrogeen. Er zijn ook raciale verschillen: Afrikaanse vrouwen met een bepaalde lichaamsbouw hebben vaak grotere billen dan een Europese vrouw met dezelfde bouw. 

Schoonheid
Voor mannen zijn borsten en billen aantrekkelijk. Een studie is gedaan onder leiding van psycholoog David Lewis. Hij liet zijwaartse silhouetten van vrouwen zien die door mannen op aantrekkelijkheid beoordeeld moesten worden. Billen werden aantrekkelijk bevonden als ze in een bepaalde lijn stonden met de onderrug. De biologisch optimale curve is 45,5 graden. De aantrekkingskracht van mannelijke billen wordt voor vrouwen vooral aantrekkelijk als onderdeel van het gehele plaatje; de beroemde V-vorm van brede schouders en smalle heupen.

Seks
Billen hebben ook een seksuele aantrekkingskracht. De meeste fantasieën gaan over anale seks. De sleutel tot goede anale seks is dat je een partner hebt die je compleet vertrouwt en die het op een fijne manier doet. Dat betekent veel glijmiddel, klein starten met een vinger of met sexspeeltjes zoals anus dildos van Desexshop.nl en buttplugs.

Toonaangevend zijn nog steeds de Kardashians, de populaire celebrity-familie met een eigen tv-show in de VS en 140 miljoen volgers op Instagram. Dikke lippen, grote borsten, smalle taille, flinke billen; dat is het schoonheidsideaal dat ze prediken.Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *