Acqua di Gio van Giorgio Armani
Dit parfum is van de hand van Giorgio Armani en heeft een verfrissende geur vol met bloemerige achtergronden.

Verpakking
Verpakt in een lichtgrijze doos wordt de naam Acqua di Gio geschreven in houtskool op de voorzijde van de doos. Het doosje zelf oogt dus al heel mooi en is op zich uniek. De fles zelf, heeft een doorzichtig glas en een rechthoekige vorm waarvan het stopsel een zilververvormige kleur heeft. Leuk is het doorschijnend effect van het flesje omdat je zo op ieder moment weet hoeveel er je verder rest.

Prijs
De prijs van een flesje Acqua di Gio is aanvaardbaar en is wat betreft prijs/kwaliteit heel goed te noemen. Je koopt een gereputeerd merk dat overal herkenbaar is en geassocieerd wordt met een zekere klasse.

Hoe ruik je?
Het is een vrij unieke geur die als fris, licht en vers overkomt. Het ruikt heel mannelijk en komt verleidelijk over voor anderen. Door het luchtige van het parfum en de citrusachtige geur die het verspreidt ben je overal verzekerd van de juiste geur op je lichaam.

Hoe lang houdt de geur?
De geur blijft heel lang hangen en ook na een dag arbeid of een nachtje uitgaan, kan je nog steeds de geur opsnuiven. Ook is de hoeveelheid die je moet aanbrengen heel weinig om toch sterk geurend voor de dag te komen. Gewoon 2 maal sproeien en je bent goed voor uren plezier.

Samenvatting
We zouden dit parfum zeker adviseren aan zowel uitgaande jeugd als de man aan de haard die fris wil overkomen. Het is niet het goedkoopste parfum op de markt maar door het feit dat hij heel lang houdt, een sterke naam en herkenbaarheid heeft is dit gerechtvaardigd.Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Your email address will not be published. Required fields are marked *