Aeroccino van Nespresso
Cappuccino of Café Latte. Wie drinkt het tegenwoordig niet? Gewone koffie is echt passé! Je bestelt zo’n kop koffie met geklopte melk niet alleen in een restaurant, ook thuis drink je het.

© commons.wikimedia.org

Warme melk
En dan niet eerst melk warmen in een pannetje en dan met de handklopper aan de slag. Nee! Je kent de Aeroccino van Nespresso toch wel?! Ideaal. Met één druk op de knop is je melk warm en luchtig. Bovendien… de melkopschuimer staat ook prachtig naast je Nespresso koffiezetapparaat.

Plus
Maar, wauw… dan wordt de Nespresso-lijn uitgebreid en wordt de Aeroccino+ geboren. Fans van dit handige apparaat rennen meteen naar de winkel om de Plus te kopen. Want deze melkopschuimer is niet alleen groter en dus geschikt voor twee koppen koffie met melk, je kunt er warme én koude melk mee opkloppen.

Genieten maar
Met één korte druk op de knop heb je warm melkschuim (met temperaturen van zo’n 60 à 65°C). Voor koud melkschuim druk je twee seconden op de knop en gaat er een blauw lichtje branden. Tegelijkertijd gooi je een koffiecup in het apparaat, drukt op de knop en klaar is je koffie. De warme melk is in de Aeroccino+ in 70 seconde klaar, koud melkschuim heb je in 120 seconden en warm melkschuim wordt bereid in 130 seconden. Schep of schenk de melk op je heerlijke, verse koffie… en genieten maar.

Jammer
Het enige minpuntje is de prijs. Maar ja, dan hoef je ook geen cappuccino meer buiten de deur te drinken. Die perfecte cappuccino maak je nu zelf, thuis en zo heb je de kostprijs er al vlug uitgehaald.Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *