Anti-roos shampoo van NIVEA
Roos in het haar, of op donkere kleding… dát vindt niemand prettig. Toch hebben veel mensen last van dit haarprobleem (wat ontstaat door eczeem op de hoofdhuid). Nieuw op de markt zijn de anti-roos shampoos van NIVEA!

© Pixabay.com

‘Normale’ schampoo

Er zijn heel wat anti-roos shampoos in de handel, maar velen bevatten agressieve bestanddelen. Deze kunnen restjes achterlaten op de hoofdhuid en het haar dof maken. Vaak wassen mensen hun haar dus kortstondig met deze anti-roos shampoos of wordt er afgewisseld met ‘normale’ shampoo.

Liquid Clear System

Roos is dus een probleem… en omdat NIVEA veel van haar weet, zijn ze aan de slag gegaan. En zijn er nieuwe anti-roos shampoos, op basis van het nieuwe Liquid Clear System, in het winkelschap te vinden.

Het is een nieuwe formule die tot 100% de zichtbare roosdeeltjes verwijdert. Wow, dat is niet gek! Bovendien voorkomt het Liquid Clear System het terugkeren van roos, bij regelmatig gebruik. De natuurlijke balans van de hoofdhuid wordt hersteld.

Fijn om te weten:

– Met deze anti-roos shampoo wordt na de eerste wasbeurtde roosal een stuk minder.

– NIVEA introduceert niet één anti-roos shampoo, maar drie shampoos voor mannen en drie voor vrouwen. Deze producten sluiten aan bij de specifieke behoeften van het haar.

Keus

Keus in overvloed… NIVEA Anti-Roos Pure Color Shampoo, NIVEA Anti-Roos Pure Repair Shampoo, NIVEA Anti-Roos Pure Gloss Shampoo, NIVEA for Men Anti-Roos Power Shampoo, NIVEA for Men Anti-Roos Pure Shampoo en NIVEA for Men Anti-Roos Cool Shampoo.

NIVEA zet nog een paar feiten op een rij:

61% van de mannen en 45% van de vrouwen heeft wel eens last van roos (gehad).

De meeste mensen schamen zich voor roos: 21 % van de mannen en 30% van de vrouwen vindt dat roos een taboe is.

Voor 43% van de mannen en 60% van de vrouwen is roos een probleem, maar 59% van de mannen en 51% van de vrouwen gaan niet op zoek naar informatie over roos.

Het helpt om regelmatig je haar en hoofdhuid te wassen omdat je daarmee het teveel aan vetten,de roosen de gist die het veroorzaakt wegspoelt. Het probleem verdwijnt niet, maar zorgt ervoor dat het minder opvalt.Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *