Beleef uren plezier met het Pie Face Canon spel
Beleef uren plezier met het Pie Face Canon spel van Hasbro. De spelregels van het spel zijn heel eenvoudig en daarom snel te leren. De ene speler legt zijn of haar kin op de kin steun achter een van de vrolijke maskers. De andere speler lanceert met het kanon een lading slagroom richting het gezicht. Je kan deze slagroom in het gezicht voorkomen door de slagroom te stoppen met de hand. Wil je extra punten halen? In dat geval moet je de slagroom afweren of de ander raken met de slagroom.

Pie Face Canon
@ Hasbro

De inhoud van het Pie Face Canon spel

Ieder spel heeft een speeltijd van ongeveer 15 minuten en het spel is geschikt voor twee tot tien spelers voor de leeftijd van vijf tot en met twaalf jaar. De eerste speler die een score van 25 punten haalt, wint. Het spel wordt in een doos geleverd met de volgende onderdelen:

  • Connector
  • Draaiwijzer
  • Dubbelzijdig masker
  • Kinsteun
  • Spelregels
  • 1 gooihand
  • 1 werper
  • 2 hendeltjes

Ben verzekerd van hilarische taferelen en onwijs veel plezier

Let op! De slagroom wordt niet meegeleverd met het spel. Dit dien je dus zelf te kopen in de supermarkt. Bij ieder spel ben je verzekerd van hilarische taferelen en onwijs veel plezier voor jong en oud. Wil je het spel nog leuker maken? In dat geval kun je ervoor kiezen om verschillende Pie Face Canon spellen aan elkaar koppelen. Speel jij dit slagroomspel binnenkort met vrienden, familie, tijdens een kinderfeestje of met het hele gezin?

Een aantal handige tips als je Pie Face Canon gaat spelen

Nadat je het spel hebt gekocht, wil je het natuurlijk wel zo schoon mogelijk proberen te houden aan de keukentafel. Een aantal tips die het overwegen waard zijn als je het spel voor het eerst gaat spelen:

  • Het is belangrijk dat iedereen geconcentreerd is tijdens het spelen van het Pie Face Canon spel. Beide partijen moeten klaar zitten als de slagroom afgevuurd wordt. Zo voorkom je een kliederboel en kun je pas echt genieten van de met slagroom besmeurde gezichten.
  • Zorg voor een omgeving die je goed kunt reinigen. Heb je een prachtige houten vloer met naden tussen de planken? In dat geval is het verstandig om de vloer even af te dekken met bijvoorbeeld een tafelkleed of zeil.

Ben jij overtuigd van dit spel en lijkt het je wel wat om het toe te voegen aan jouw spelletjescollectie? Wacht dan niet langer en bestel het spel online of bezoek een spelletjeswinkel. En niet geheel onbelangrijk, vergeet ook niet om een aantal bussen slagroom op jouw boodschappenlijstje te zetten!Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *