Een dag in het leven van celebrity trainer Anna Kaiser
Wat eet een celebrity trainer nu echt? Anna Kaiser geeft ons inzicht in een dag van haar leven als celebrity trainer. Zij traint sterren als Kelly Ripa, Shakira, Sarah Jessica Parker en nog veel meer. Zij heeft een dance-cardio opgezet met AKT en Essentia. Zij sport tot zo’n vier (!) uur per dag. Hier is het menu wat zij dagelijks eet bij haar super actieve leefstijl.

© Flickr.com

Ontbijt

Ze begint de dag met een liter van haar merk Essentia. Daar neemt ze nog wat supplementen als probiotica, multi-vitamines en foliumzuur bij in. Dan maakt ze een smoothie klaar met superfoods als maca, chia, goj, bijenpollen, spinazie, boerenkool, banaan, amandelmelk, groene poeder, amandelboter, bevroren bessen en ijs. Soms kiest ze ervoor om in plaats van de smoothie coco-cado toast te maken van een snee Ezekiel brood, kokosolie, avocado, tomaat, chia zaden en rauwe Himalaya zout. Daar drinkt ze dan koffie of yerba mate thee (met een beetje munt en honing) bij. Ondertussen werkt ze aan de playlist voor de dag en checkt ze haar e-mail. Dan laat ze nog even de hond uit en begint ze met de telefoontjes voor de dag.

Aan het werk!

Dan is het tijd om aan het werk te gaan. Ze gaat naar een van haar studio’s in New York om een dag te beginnen met meetings, creëren van nieuwe inhoud in haar routines en administratief werk. Meestal doet ze ‘s ochtends een update op haar sociale media om haar volgers te motiveren voor die dag. Rond 11 uur ‘s ochtends heeft ze een snack van twee hardgekookte eieren en verse radijsjes om haar energie hoog te houden voor haar workout. Dan geeft ze ofwel les, of traint ze met een van haar privé clienten, waar ze de rest van de dag enorm mee gefocused is. Ze voelt zich altijd op en top fit wanneer ze een goeie sessie heeft gehad. Na de training heeft ze die dag zo’n twee liter Essentia gedronken.

Lunch

Binnen 45 minuten na de workout, heeft ze een uitgebalanceerde lunch. Meestal bestelt ze een paleo vegetarische chili met een chili limoen broccoli salade en boerenkool Caesar salade van Hu Kitchen, of een grote salade van Sweetgreen met spinazie, mesclun, garnalen, tomaten, zonnepitjes, feta kaas, selderij, broccoli, pepers, bieten, olijfolie en citroen. Meestal neemt ze hierbij nog een magnesium en calcium supplement, en soms een extra hoeveelheid vitamine C.

Middag snacks

Na de lunch reist ze meestal door New York voor meetings en neemt ze geroosterde zoete aardappels en tamari amandelen met zich mee, of mengt ze wat proteine met kokoswater zodat ze voorbereid is met een late middag snack. Dan begint ze ook aan haar doel om haar derde liter van Essentia te drinken. Dat is best lastig, maar de drie liter zorgt ervoor dat ze zich goed blijft voelen.

De drie essenties van geluk

Iemand vertelde haar ooit dat je drie dingen nodig hebt om echt gelukkig te zijn: iemand om van te houden, iets om te doen, en iets om naar uit te kijken. Soms als de dag hectisch is, gaat ze even zitten, haalt ze diep adem en verbindt ze zich weer met haar geest en lichaam voordat ze verder gaat. Er is zoveel waar ze passie voor heeft en er zijn zoveel mensen waar ze van houdt, dat het goed is dat ze zich eraan herinnert dat ze dankbaar is voor dit leven. Het gaat om balans, in haar dag, bij haar fitness, haar eten en haar energie.

‘s Avonds

Ze houdt van avonden. Ze houdt van koken, maar heeft er helaas nooit tijd voor. Een van haar favoriete gerechten is zalm met bloemkool rijst, samen met versgemaakte tomatensaus. Daar drinkt ze dan een glaasje wijn bij. Ze probeert haar telefoon uit te zetten een uur voor het naar bed gaan en pakt een boek samen met een Kersentaart en kurkuma shot van Juice Generation. Soms drinkt ze thee terwijl ze met haar man de hond nog even uitlaat. En het doel is zeven tot acht uur slaap. Daar werkt ze nog aan!Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *