De 5 beste haardrogers van 2019 bij MediaMarkt
Vind de beste haardroger van 2019 die uw haar droogt in een mum van tijd. Welk product droogt het haar het best? En welke variant maakt het minst geluid? Hier vindt u de top 5 van beste haardrogers van 2018 die u bij MediaMarkt kunt vinden.

© Pixabay.com

VALERA Swiss Silent Jet 8500 Ionic Rotocor
Een zeer stijlvolle haardroger die ook nog eens zeer stil is tijdens gebruik. Daarbij maakt deze haardroger gebruik van ionentechnologie waardoor haarproducten beter worden opgenomen. Dit heeft als resultaat een nog vollere bos haar. Voor uw comfort heeft het apparaat een stroomkabel welke 360 graden draaibaar is.

DYSON Supersonic
Dit model mag zich zeker scharen bij de toppers. Het is zeer stijlvol en compact in formaat, maar heeft tegelijkertijd met 1600 watt veel vermogen. Naast zeer snel uw haar drogen, meet deze haardroger 20x per seconde de temperatuur om zo eventueel te hete luchtstromen te vermijden die het haar kunnen beschadigen.Met de meegeleverde accessoires kunt u uw type haar exact stylen zoals u het hebben wil, of dit nu gekruld of stijl haar is. Interesse? Klik hier.

BABYLISS 6000E Pro Digital
Een haardroger die uw haar serieus neemt. Met een vermogen van 2200 watt is dit een sterk model welke uw haar goed in model houdt. Met de turbofunctie heeft u uw haar in een korte tijd droog. De haardroger houdt een constante temperatuur aan van 70 graden om beschadigingen te voorkomen aan het haar. Uw haar zal blijven glanzen dankzij de ionentechnologie welke haarproducten beter in het haar laat opnemen. Naast ergonomisch gevormd is de haardroger licht van gewicht dus zeer goed hanteerbaar. Meer info over deze haardroger kun je hier bekijken.

REMINGTON Keratin Protect Hair Dryer 2200 AC8820
Met de Remington heeft u een mooi stukje techniek in huis welke zorgt voor zijdezacht haar. Het mondstuk is namelijk verrijkt met keratine en amandelolie. Zo wordt uw haar niet alleen droog maar blijft het ook gezond. Voor uw bewegingsvrijheid is de haardroger uitgerust met een royale stroomkabel van 3 meter. Klik hier voor meer info.

BABYLISS Sensor Föhn 6500FRE
Op het lijstje van de beste haardrogers mag deze Babyliss absoluut niet ontbreken. Dankzij de slimme technologie om constant de temperatuur op 70 graden te houden waarbij de haardroger de snelheid bepaalt hoeft u niet meer na te denken. De haardroger maakt gebruik van keramiektechniek en ionentechnologie voor gezond en glanzend haar. Door het vermogen van het apparaat is het haar zeer snel droog. Met een geluidsarme functionaliteit en lange stroomkabel is dit een zeer geschikte haardroger voor het beste resultaat.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *