De 5 beste ontharingstoestellen bij MediaMarkt
De zomer komt er weer aan, wat betekent dat velen zullen grijpen naar de scheermesjes die misschien al een tijdje het daglicht niet meer hebben gezien. Maar waarom zou je elke keer investeren in nieuwe scheermesjes, in plaats van over te stappen op een ontharingstoestel? Niet alleen beter voor het milieu doordat ze langer meegaan, maar relatief gezien ook goedkoper omdat de apparaten lang meegaan. De top vijf beste ontharingstoestellen van 2019 die verkrijgbaar zijn bij MediaMarkt worden hier op een rijtje gezet.

© Mediamarkt.be

1. Braun Silk Epil 9561
Misschien wel de meest uitgebreide en populairste epilator van het moment. En dat is niet zonder reden, want ontzettend veel klanten zijn blij met de doeltreffende resultaten die dit product levert. De epilator zorgt ervoor dat de haartjes enkele weken wegblijven en beschikt over maar liefst zes hulpstukken. Hierdoor kun je epilator makkelijk transformeren in een ladyshave of veilig gebruiken op je gezicht. Het enige minpunt aan de Braun Silk Epil 9561 is de prijs, want het apparaat is een van de duurste die verkrijgbaar zijn.

2. Philips HP6341/00
Geen zorgen voor wie afgeschrikt is door de prijs van de Braun Silk Epil. De Philips HP6341/00 is namelijk verkrijgbaar voor minder dan twee tientjes. Een ideaal apparaat voor iemand die wil proberen of een ladyshave wel haar ding is, om mee te nemen op reis, of om gewoon thuis te gebruiken. Het apparaat is erg simpel en bevat geen poespas, maar doet gewoon waarvoor het bestemd is. De Philips HP6341/00 kan zowel nat als droog gebruikt worden en werkt op batterijen.

3. Philips BRL140/00 SatinShave
Als je op zoekt bent naar een iets luxer scheerapparaat, dan heeft Philips nog een ander alternatief voor je. Met de SatinShave beschik je over een ladyshave met scheerhoofd dat meebeweegt. Hierdoor hoef je nooit meer te klungelen om het scheermesje in een goede hoek te houden. Ook deze ladyshave kan gebruikt worden onder douche, maar ook droog. Bovendien beschikt de SatinShave over een handig lampje dat aangeeft wanneer de batterij opgeladen moet worden.

4. Remington MPT4000C Reveal Beauty Trimmer
Een ontharingstoestel dat speciaal ontwikkeld is voor het gezicht is deze Remington Beauty Trimmer. Het apparaat is zeer goedkoop en werkt precies om specifieke haartjes op het gezicht te kunnen verwijderen. Bovendien wordt er een opzetkam bijgeleverd, zodat je makkelijk kunt kiezen welke lengte van de haartjes je wilt verwijderen. De Remington Beauty Trimmer beschikt over een handig ingebouwd lampje, om precies de haartjes weg te halen die jij weg wilt hebben.

5. Braun Silk-épil 1170
Zit je na het lezen van al deze toestellen toch nog te denken aan het eerste apparaat van Braun, maar vind je deze epilator veel te duur? Dan heeft Braun ook nog de Silk-épil 1170 voor jou. Deze epilator is minder uitgebreid, maar werkt zeer goed en zorgt ervoor dat je van een gladde huid kunt genieten.Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.