De 5 goedkoopste droogkasten bij ColliShop in 2019
Als je op zoek bent naar een droogkast, dan heb je keuze uit vele soorten. Het eerste wat je moet weten is welke soort droogkast je nodig hebt. Wil je een luchtafvoerdroger, dan moet je erop letten dat je de mogelijkheid hebt om de flexibele slang die aan de droogkast zit naar buiten te hangen om het vocht af te voeren. Een gat in de muur kan ook. Dit heb je niet met een condensdroger. Hierbij wordt het water opgevangen in een reservoir dat je regelmatig moet leeggooien. Ga je voor energiezuinig, kies dan voor een warmtepompdroger. Dit zijn de meest zuinige droogkasten die er zijn, maar ook de duurste. Omdat er droogkasten in veel verschillende prijsklassen zijn, hierbij de 5 goedkoopste droogkasten die je bij ColliShop kunt kopen.

Droogkast
© ColliShop.be

1. Beko Droogkast DV7110
Deze goedkope droogkast voor maar € 248,- is zeer praktisch en werkt heel eenvoudig. Dit is een luchtafvoerdroger, waarbij je een flexibele slang naar buiten moet leiden om het vocht af te voeren. De droger heeft acht programma’s. Je kiest een programma, drukt op start en je hoeft niet meer naar je was om te kijken. Als het programma klaar is, stopt de droogkast uit zichzelf. Je kunt de fases waarin het programma zich bevindt zien via de ledlampjes. Als de filter gereinigd moet worden, zal de droogkast dit zelf aangeven. De inhoud van deze droogkast is 7 kilogram.

2. AEG Droogkast T65170AV
Met deze AEG droogkast van € 299,- kun je energiezuinig je was drogen. Hij is namelijk voorzien van een startuitstel van 3, 6 of 9 uur. Dit is handig als je overdag weg moet en je de droogkast wilt laten draaien tegen het nachttarief. Je geeft dan in wanneer het programma mag starten. Deze droogkast met een capaciteit van 7 kilogram heeft 14 verschillende programma’s voor elk type kleding en de trommel draait in twee richtingen voor minder kreuken in je was.

3. Beko Droogkast Active Line DC 7230 BX
Met deze condensdroger ben je af van je flexibele slang. Via een signaal zal de droogkast aangeven wanneer het reservoir geledigd moet worden of de filter gereinigd. Omdat er een sensor in de droogkast zit, kan hij zelf bepalen hoe droog je was is. Is de was droog genoeg? Dan zal hij automatisch stoppen. Dit is wel zo energiezuinig. Je hebt keuze uit 15 verschillende droogprogramma’s en je kunt profiteren van een startuitstel tot wel 9 uur. Deze Beko condensdroger kost € 299,-.

Droogkast
© ColliShop.be

4. Whirlpool Droogkast DDLX70112
Een prachtige condensdroger voor € 399,-. Hij is zeer eenvoudig te bedienen met een enkele draaiknop. Hij heeft een capaciteit van 7 kilogram en je hebt de keuze uit 13 verschillende programma’s. De droogkast is tijdens het gebruik stil en heeft een speciaal meldingslampje voor als de filter gereinigd moet worden. Deze droogkast blinkt uit in eenvoud.

5. Sharp Droogkast KDCB8PWBE
Een stijlvolle Sharp condensdroger voor € 399,-. Naast drogen heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het refresh-programma. Dit programma gebruik je als je snel even je kleren wilt opfrissen. De sensor in de droogkast zal de looptijd van het lopende programma automatisch aanpassen als de was droog genoeg is. Deze droger heeft 15 programma’s en een automatische antikreukfunctie.Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.