De beste relatiegeschenken
Het belangrijkste van een relatiegeschenk is dat diegene die het ontvangt er blij mee is. Diegene die het relatiegeschenk koopt, steekt hier meestal behoorlijk wat moeite in, want het is niet altijd gemakkelijk om wat passends voor je relatiepartner te kopen. Op zoek naar inspiratie? Kijk eens bij topgiving.

© pixabay.com

Kenmerken goede relatiegeschenken

Er zijn een aantal kenmerken van een goed relatiegeschenk:

 • Persoonlijk
 • Prijskaartje
 • Innovatief
 • Memorabel

Persoonlijk
Niet geheel verwonderlijk is een goed relatiegeschenk persoonlijk. Je kent jouw relatiepartner eenmaal als geen ander dus dit zou niet te moeilijk moeten zijn. Dit zijn de cadeaus waarvan jij misschien wel de enige bent die zou kunnen weten dat je relatiepartner dit graag zou willen hebben.

(Hoog) prijskaartje
Cadeaus die waardevoller zijn worden hoger gewaardeerd. Hierom is het belangrijk om op het prijskaartje te letten om de juiste reden: laat het niet te goedkoop zijn!

Innovatief
Relatiegeschenken die met de tijd meegaan of een gadget inhouden die het leven iets makkelijker maken zijn trendy. Zo zorg je er allebei voor dat de ander bij de tijd blijft!

Memorabel
Een relatiegeschenk is een cadeau dat niet snel vergeten zou moeten worden, zoals een cadeaubon, of iets anders onpersoonlijks zoals een doos bonbons of een bosje bloemen, maar je liefdespartner zou dit cadeau nog jaren kunnen herinneren.

© pixabay.com

Voorbeelden van de beste relatiegeschenken:

 • Smartphone
 • Weekendje weg
 • Horloge
 • Sieraad
 • Parfum
 • Fotocadeau
 • Verzorgingspakket

Smartphone
Een smartphone is een geschikt relatiegeschenk omdat het innovatief is, persoonlijk, memorabel en het kost niet niks! Kies wel een van de nieuwste uit die er op de markt zijn, waar je weer allemaal nieuwe dingen mee kan die je met de vorige nog niet kon! Gegarandeerd dat je liefdespartner er blij mee zal zijn!

Weekendje weg
Een weekendje weg blijft een van de beste relatiegeschenken aller tijden. Dit komt natuurlijk omdat samen met jou tijd door brengen het leukste cadeau is wat je jouw lief kunt geven. Uiteraard ga je naar de plaats waar je partner al vaker over heeft gezegd eens heen te willen. Helemaal zen worden op een resort is hierbij natuurlijk ook een geweldige optie!

Parfum
Een klassieker! parfum. Geef uw geliefde zijn of haar favoriete parfum of hier de nieuwste versie van als die bestaat.

Horloge
Een horloge is een heel persoonlijk cadeau om te geven. Zorg er wel voor dat je goed weet wat de smaak van je geliefde is. Ideaal is als je partner al een keer heeft aangegeven welk horloge zij/hij graag zou willen hebben.

Sieraad
Een ketting, armband, of ring. Deze kun je nog verder personaliseren door er een speciale boodschap in te laten graveren.

Fotocadeau
Geef je partner een fotocadeau! Kies een romantische, leuke of avontuurlijke foto van jullie samen uit en laat dit bedrukken op een trui, kalender, kussenhoes of dergelijke. Deze cadeaus blijven leuk en jullie herinneren aan het leuke moment!

Verzorgingspakket
Geef je partner een verzorgingspakket met alle verzorgingsproducten die hij/zij graag gebruikt. Dit pakketje maak je compleet door alles in een mandje te stoppen en er een grote strik omheen te doen!Lees nog meer over:, , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *