De boblijn heeft het lange haar overgenomen
Steeds meer vrouwen kiezen voor de boblijn die er hartstikke chic uitziet. Bovendien zijn ze in vele verschillende manieren te stijlen en er zijn ontzettend veel beroemdheden die voor dit mooie kapsel hebben gekozen, zoals Emma Watson. De verleiding wordt zo wel heel groot om ook een boblijn te nemen. Als je er ook aan denkt om deze geweldige haarstijl te nemen, kun je een voorbeeld nemen aan bijvoorbeeld Jennifer Lawrence die een lange bob in blond haar heeft. Een andere optie is de uitgegroeide ‘choppy bob’ die gedragen wordt door Karlie Kloss.

© Pixabay.com

Rihanna
Eerst: Rihanna die een geweldige bob heeft genomen. Hoewel Rihanna niet bang is voor een kleurtje in haar haar, heeft ze nu gekozen voor zwart haar. In februari 2016 had zij een boblijn en had deze op de BRIT awards. Ook werd dit haar al eerder gezien in haar muziekvideo genaamd Work.

Er zijn intussen al een heleboel beroemdheden gespot met dit geweldige kapsel dat met eigenlijk iedere haarkleur wel gedragen kan worden. De een net wat langer dan de ander, maar het ziet er hoe dan ook super uit. Dit seizoen is de perfecte tijd om dit kapsel te omarmen en om mee te doen aan deze super-chique trend, vind je ook niet?

Kate Hudson
We zijn Kate Hudson gewend met lange blonde lokken, maar die zijn inmiddels ingeruild voor een bob die haar geweldig staat. Met haar blonde haar en dit kapsel ziet ze er top uit. Een boblijn ziet er overigens ook geweldig uit wanneer er krullen in zitten, en dat zien we terug bij Kate Hudson. Wederom een goed voorbeeld en als je nu nog niet overtuigd bent om ook te gaan voor de boblijn, is hij wellicht niet voor jou weggelegd. Het leuke is echter dat iedereen wel weg kan komen met dit hippe kapsel dat niet voor niets hét kapsel van 2016 is.

Taylor Swift
Ook Naomi Campbell, Daisy Ridley, Emma Watson, Kristen Stewart en Taylor Swift hebben gekozen voor een boblijn. Bij Taylor Swift is dit absoluut geen onbekend kapsel, want eerder was dit kapsel ook al bij haar te zien. De sterren geven in ieder geval het juiste voorbeeld als het gaat om haardracht. De boblijn is het perfecte kapsel in 2016 en is perfect voor iedereen die weinig zin heeft om iedere dag uren bezig te zijn met het haar. Doordat het redelijk kort is, zal je weinig last hebben van vervelende knopen. Ook kun je er alsnog van alles mee doen. Van stijlen tot krullen en ga zo maar door. Durf jij dit kapsel te proberen nu je hebt gezien dat zelfs alle sterren het doen?Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *