De LBD – Little Black Dress – maakt een comeback
Wie is gekend met de term ‘LBD’, ook Little Black Dress genaamd? Een basisstuk in je kleerkast. Op feestjes kan je het dragen, maar ook op een gewone dag kan het een ideaal kledingstuk zijn. De LBD maakte een ware comeback, dit mede dankzij onder andere Jennifer Anniston en Kylie Minogue.

© Pexels.com

Uiteraard is het belangrijk dat je het juiste model eruit kiest. Het klassieke model ziet er als volgt uit: zonder mouwen, een zoom tot net boven de knie en een simpele snit. Je kan natuurlijk ook een variatie op dit model zoeken. Kies een model dat perfect past bij je figuur.

Hoe kies je nu het model? Heb je een buikje, kies dan voor een hoge taille. Dat verbergt deze probleemzone. Complexen over je armen? Kies dan een jurkje met mouwen. Heb je een peervormig figuur? Dan kan een v-hals wonderen doen. Ben je wat aan de volslanke kant? Kies dan voor een volle rok. Ook een detail van kant kan zeker en vast. Madonna en Lady Gaga gaven al het voorbeeld.

Draag zeker niet te veel accessoires met een zwarte jurk. Zorg voor een opvallend juweel en houd het voor de rest eenvoudig. Denk hierbij een grote ring of een speciale halsketting.Lees nog meer over:,
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *