De leukste Sinterklaascadeau’s voor jongens en meisjes
Sinterklaas loopt dit jaar weer te denken wat hij al die lieve kinderen kan schenken. Ook dit jaar is er gelukkig weer genoeg om uit te kiezen. Voor jongens en meisjes en voor jong en oud. Wij zetten enkele leuke kado’s op een rijtje.

Frozen dagboek

Een meisje wil graag al haar geheimen kwijt kunnen in een dagboek. Wat is er nu leuker dan dat te doen in het dagboek van je favoriete Disney prinses? Zeker nu ook de nieuwe Disney-film met Anna en Elsa in de bioscoop verschenen is.

Chocoladefabriek

Het is gezellig om samen met je kind in de keuken te staan. Even echt aandacht voor elkaar en zo leren ze de eerste kneepjes van het kookvak. Als je kind iets ouders is, kan het ook zelfstandig aan de slag. Misschien word je wel verrast. Wie is er nu niet dol op chocolade? Met deze chocoladefabriek met allerlei vormpjes maak je je eigen chocolade. Er zijn 15 handige recepten inbegrepen.

Kostuum Verpleegster

Verkleden is iets wat kinderen heel graag doen. Ze kunnen uren zoet zijn met allerlei rollenspelen. Voor even zijn ze iemand anders. Met dit verpleegstersuniform waant jouw dochter zich een echte verpleegster. Compleet met diadeem en schort. Ook voor andere beroepen zijn leuke uniformen te vinden. Je maakt deze outfit natuurlijk helemaal af met een eigen dokterskoffer.

Uno

Een gezelschapsspel mag ook zeker niet ontbreken bij Sinterklaas. Nu de dagen korter zijn, is het heel gezellig om samen ’s avonds een spelletje te spelen. Dit bekende spel is ook nog eens heel handig om mee te nemen op reis. Het spel duurt ongeveer 15 minuten en kan door het hele gezin gespeeld worden, omdat er met plaatjes wordt gespeeld.

BOUM Houten ZigZag Autobaan

Ook de kleine kinderen vergeet Sint natuurlijk niet. Met deze autobaan van hout kan jouw zoontje zijn auto’s heerlijk laten racen. Deze autobaan wordt geleverd samen met vier autootjes in vrolijke kleuren.

Revell Boten H.M.S. Victory 1:225

Modelbouw is eigenlijk een hobby voor jong en oud. Het vergt veel geduld en doorzettingsvermogen, maar als je dat hebt, dan levert het vaak een prachtig resultaat op. Weet waar je aan begint, want voordat je het doorhebt, heb je nergens anders meer tijd voor! Dit schip is een aardige klus. Wie weet een leuke activiteit om samen in elkaar te zetten in de kerstvakantie.

Je vindt hier nog honderden leuke kado’s voor Sinterklaas!Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *