De liefde van je leven houden
Elke relatie heeft zijn eigen probleempjes, of die nu zwaar doorwegen of niet. Op langere termijn zijn er een aantal zaken waar je moet opletten als je de liefde van je leven niet wil verliezen:

© Pixabay.com
  • Wees niet te opdringerig tegenover je partner en schenk elkaar de nodige ruimte. Als je altijd in elkaars buurt zou zijn, word je al eens prikkelbaar en dit leidt tot minder leuke gevolgen. Je begint je druk te maken over de kleinste details die helemaal niet ter zake doen.
  • Praat niet te veel achter de rug. Ok, je man is dan wel de grootste sloddervos die er bestaat, toch hoef je dit niet in alle geuren en kleuren aan een vriendin door te vertellen. Zo haal je alleen zijn negatieve kanten naar boven en dat zorgt voor een slechte indruk. Praat erover met elkaar, alvorens je jouw ergernissen overal gaat rondbazuinen.
  • Hang niet rond andere mannen. In het gezelschap van je vriend of niet, het komt altijd pijnlijk over voor je partner. Bovendien haal je op die manier het vertrouwen enorm naar beneden.
  • Probeer je woede-uitbarstingen te beheersen, hoe kwaad je ook bent. Blijf kalm in elke situatie en praat alles op een rustige manier uit!


Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.