De twaalf profielen van de horoscoop
Kijk dieper in de ziel en het karakter van de mensen in je omgeving. Aan de hand van hun sterrenbeeld weet jij hoe ze in het leven staan en hoe je hen het beste kunt benaderen.

© Pixabay.com

Ram

De Ram is ijverig, snel en competitief. Ze duiden meestal het begin aan van iets nieuws en dat onstuimig is. Ook op liefdesvlak zullen ze het niet nalaten initiatief te nemen als ze iets zien wat hen bevalt. Maar dat zal iemand moeten zijn die even avontuurlijk en passioneel is.

Stier

De sterke Stier leidt de weg naar resultaten als gevolg van hun goede werk. Ze houden van alles wat mooi is en verwennen zichzelf dan ook graag met materiële aanwinsten. Ze zijn stabiel en conservatief en hierdoor veruit het meest betrouwbare teken van de horoscoop.

Tweeling

Veelzijdigheid is iets waarin de Tweeling uitblinkt. Dit teken stelt de beide kanten van de persoonlijkheid voor. Je weet nooit welke kant je mee te maken hebt als je in contact bent met een Tweeling. Aan de ene kant kunnen ze in zijn voor veel plezier, aan de andere kant hebben ze hun serieuze momenten waar rusteloosheid en besluiteloosheid hen typeert.

Kreeft

Kreeften zijn vaak erg emotioneel en daarom een echte uitdaging voor wie hen leert kennen. De Kreeft is een echte familiepersoon en ze zetten deze dan ook op de eerste plaats.

Leeuw

Wanneer de trotse en zelfverzekerde Leeuw op het toneel verschijnt zal iedereen het geweten hebben. Of dat nu op werkvlak of liefdesvlak is, dit teken trekt heel wat aandacht naar zich toe.

Maagd

Met een oog voor detail is de Maagd het teken dat het meest met de ander rekening houdt. Met een methodische blik op alles rond zijn persoon, mist hij zeker niets.

Weegschaal

‘In balans’ is het kenmerk van dit teken. De weegschaal haat het om alleen te zijn en verkiest dan ook de samenwerking. En dit vooral op een persoonlijk niveau.

Schorpioen

De Schorpioen lijkt aan de buitenkant rustig en zal niet gauw zijn mening luidop verkondigen. Toch schuilt er diep in zijn persoon een passioneel en vastberaden iemand. dat maakt hen perfecte leiders.

Boogschutter

De Boogschutter is de reiziger van de dierenriem. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe horizonten en naar verandering.

Steenbok

De Steenbok is veruit het meest serieus ingestelde teken. Hun sterke onafhankelijkheid is typerend en het liefst zetten ze kleine stappen richting hun doel. De sociale kring van de Steenbok is niet erg uitgebreid maar iedereen die er deel van uitmaakt zal een sterke persoon zien die liever toont hoe hij zich voelt dan dit met woorden uit te drukken.

Waterman

De Waterman kent twee kanten. Enerzijds is het een energiek persoon, anderzijds kunnen ze erg verlegen en stil zijn. Beide zijn het echte probleem oplossers met een voorkeur om anderen te helpen.

Vissen

Begripvol is de beste manier om de Vissen te omschrijven. Ze bevinden zich meestal in de omgeving van verschillende persoonlijkheden. Hun sterk gevoel van meelevendheid zorgt ervoor dat ze makkelijk in de omgang zijn.Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *