De weegschaal: een analyse
Vredelievend en rechtvaardig, dit teken van de dierenriem houdt ervan tussen echte vrienden te vertoeven. Balans is dan ook het sleutelwoord voor een Weegschaal en dat uit zich in een voorliefde voor evenwicht en rust. Relaties zijn dan ook ontzettend belangrijk voor de Weegschaal en dan vooral die op persoonlijk niveau. Met hun toffe persoonlijkheid en meewerkende drang is de kans gelukkig ook groot dat ze niet lang zullen moeten zoeken.

Weegschaal

Vrienden en familie
Altijd in voor een goede tijd en altijd bereid hulp aan te bieden waar nodig kan je de Weegschaal een uitstekende vriend noemen. Ook al hebben ze de neiging te laat te komen en onbeslist te zijn kan je er van op aan dat eens ze aangekomen zijn ze echt klaar zijn om te gaan. Dit flexibel teken houdt ervan tijd met vrienden en familie te spenderen en neemt vaker wel dan niet het initiatief voor bijeenkomsten. Als sociaal en charmant voelen heel wat mensen zich aangetrokken tot de Weegschaal. Ze hebben dan ook gewoon een aura van harmonie rond hen. Bij discussies is de Weegschaal degene die erin slaagt beide kanten objectief te bekijken wat hen ontzettend goede probleemoplossers maakt.

Carrière en geld
We zeiden het al: harmonie en balans zijn de sleutelwoorden van de Weegschaal. Dit in stand houden is dan ook het belangrijkste voor dit teken. Een eigenschap dat hen uitstekende leiders maakt en harde werkers. Waarheid en rechtvaardigheid zullen altijd de bovenhand krijgt voor de Weegschaal. Dit alles maakt dat samenwerken met anderen voor de Weegschaal een tweede natuur is.

Carrières die te maken hebben met het recht en rechtvaardigheid zijn droomberoepen voor de Weegschaal. Daarnaast zullen ze ook het goed doen in beroepen zoals diplomaat, ambtenaar en zelfs componist. Sociale events vormen dan ook geen uitdaging voor dit teken: hoe meer, hoe liever.

Desondanks kan je bij iets als winkelen met de weegschaal best wat extra tijd inplannen. Ze hebben namelijk ook de gave ontzettend besluiteloos te zijn. Misschien dat dan ook de verklaring is dat ze er uitstekend in slagen een goede balans te houden tussen verdienen en uitgeven. Je zult zelden een Weegschaal in geldproblemen zien.

Liefde en seks
De juiste partner vinden is voor iedere Weegschaal een prioriteit. Voor degenen die al hun partner al gevonden hebben is het onderhouden van de relatie van het grootste belang. Een eenzame Weegschaal is een ongelukkige Weegschaal. As minnaars zijn ze expressief, creatief en rustgevend. Ze houden er dan ook van om hun partners volledig te bevredigen op elk niveau.

Gezondheid
Een Weegschaal is gevoelig aan de nieren, de onderrug, klieren en de appendix.

Varia
De beste kleur voor een Weegschaal is blauw en hun geluksgetallen zijn 1, 2 en 7. Ze komen het beste overeen met Watermannen en Tweelingen en het slechtste met Boogschutters. Een goed cadeau voor de Weegschaal is iets dat ontspanning of muziek inhoudt en ze hebben een hekel aan onrecht, geweld en te grote monden. Een beroemde Weegschaal? Denk aan Kate Winslet, Kim Kardashian, Serena Williams, Matt Damon en nog zoveel meer.Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *