Deze 5 dekbedovertrekken gaan je de (koude) winter door helpen
Een gemiddeld mens slaapt 8 uur per dag. Als je daar over nadenkt betekent dit dat je een derde van je leven slaapt. Dit is zeer veel, maar mensen staan daar vaak niet bij stil. Ze hechtten bijvoorbeeld geen waarde aan kwalitatieve matrassen of goede dekbedovertrekken. Dit is erg zonde, aangezien een goede nachtrust zeer belangrijk is om de rest van de dag te kunnen functioneren. Als je het heftiger brengt kun je zelfs stellen dat goede slaap je gehele leven beïnvloed. Om die reden is het belangrijk om eens stil te staan bij de kwaliteit van je dekbedovertrekken. Door een goed dekbedovertrek hoef je namelijk geen kou te lijden en zeker in de winter in Belgie is dat heerlijk. Zo blijf je in je diepe slaap en ben je de dag erop goed uitgerust. Hieronder een aantal dekbedovertrekken die het waard zijn om aan te schaffen.

© Bijenkorf

Snurk

Een goed dekbedovertrek is Snurk. Zoals de naam al doet vermoeden kun je lekker blijven snurken als het koud wordt met dit dekbedovertrek. Het dekbedovertrek is gemaakt van katoen perkal en daarmee staat het garant voor een zeer goede kwaliteit. Een voordeel van het dekbedovertrek is dat het in verschillende maten verkrijgbaar is. Zo heb je bijvoorbeeld de maat 140 x 220 cm, 200 x 200 cm, en zelfs nog veel groter dan dat. Voor degenen die een echt groot bed hebben! De decoratie is voorzien van prachtige bloemen die het geheel een zeer rustgevend beeld geven. Dat is natuurlijk ideaal, want rust staat synoniem voor slapen! Een voordeel bij het dekbed is dat er ook een kussensloop bij wordt geleverd. Wanneer je een tweepersoons overtrek aanschaft worden er zelfs twee kussenslopen bijgeleverd voor dezelfde prijs!

Essenza

Voor een echt romantisch dekbedovertrek is het aan te raden om een Essenza dekbedovertrek te bekijken. Dit is een zeer luxe dekbed dat gemaakt is van 100% katoensatijn. Een voordeel van dit dekbedovertrek is dat het een zeer romantische sfeer geeft door alle bloemen waarvan het overtrek is voorzien. Vooral voor partners die hun relatie echte romantiek wil geven is het ideaal om dit dekbed aan te schaffen. Ook bij deze dekbedden wordt het geheel voorzien van kussenslopen. Daarnaast is het dekbed in verschillende maten verkrijgbaar. Altijd ideaal!

Aesthetic dekbedovertrekset van katoensatijn

Dit dekbedovertrek is vooral voor de kunstzinnige types onder ons. Het dekbedovertrek heeft namelijk verschillende mooie kleuren die er zeer kunstzinnig uitzien. Zeker voor mensen die een kleurrijke slaapkamer hebben is dit ideaal. Dit kleurt er namelijk perfect bij. Het materiaal is 100% katoensatijn. Daarnaast is het voorzien van een lange instopstrook.

Auping Lucent dekbedovertrekset van katoensatijn

Als je van prachtige lijnen houdt die op een mooie manier zijn vormgegeven is dit dekbedovertrek voor jou. Een blik op het dekbed verraadt dat je iets unieks in huis hebt gehaald. Het dekbed kan gewoon gewassen worden op maximaal 60 graden. Ideaal dus.

Calvin Klein Modern Cotton dekbedovertrek in katoenblend

Dit dekbed is een stukje duurder dan de andere dekbedden. Het is zeer luxe en gemaakt van 51% katoen en 49% Modal. Ook is er het fameuze logo van Calvin Klein op te bewonderen. Dit merk staat uiteraard garant voor kwaliteit.

Nu je voor jezelf warm de winter in gaat is het ook niet slecht om eens de kinderdekbedovertrekken te bekijken bij de Bijenkorf. We willen toch niet dat ze koud hebben deze winter?Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *