Deze BH is jou op het lijf geschreven
Wist jij dat het merendeel van de vrouwen een verkeerde BH draagt? Grote kans dat ook jij, net als veel andere vrouwen, hier onder valt. Vaak gokken vrouwen hun cupmaat of gaan ze ervan uit dat ze, omdat ze 5 jaar geleden een bepaalde cupmaat hadden, dat dat de dag van vandaag ook nog zo zal zijn. Maar je lichaam verandert continu en zo ook jouw cupmaat. Het dragen van een verkeerde BH-maat zal niet de juiste ondersteuning aan je borsten bieden en kan op den duur zelfs lichamelijke klachten veroorzaken zoals pijn in de schouders en armen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Het is daarom aan te raden je borsten op te laten meten zodat je weet welke cupmaat je precies hebt. Je kunt dit in de winkel laten doen maar met de grote toename van het online shoppen is dit helaas niet altijd voor iedereen even makkelijk. Gelukkig kun jij nu heel goed zelf je BH-maat berekenen door middel van een handige tutorial van Hunkemöller.

BH-maat meten
© Hunkemöller.be

Je BH-maat berekenen was nog nooit zo simpel
Door de korte maar duidelijke tutorial kun je heel goed zelf je borsten opmeten. Volg het filmpje nauwkeurig en meet exact zoals het model in het filmpje haar borsten meet. Vul vervolgens de gegevens in op de website en je zult jouw echte cupmaat ontdekken. Onder aan de pagina kun je ook een tabel vinden met extra informatie zodat je kunt ontdekken welk model het meest geschikt is voor jouw borsten. Ben jij meer een bralette babe of een beugelmeisje? Of hebben jouw borsten behoefte aan wat extra ondersteuning? Wanneer je de uitkomst van de meettest hebt gekregen kun je direct aan de slag met het uitkiezen van de correcte modellen!

Koop de leukste BH’s met een flinke korting
Wanneer je jouw juiste cupmaat hebt ontdekt mag het leukste gedeelte beginnen: shop till you drop. Sla nieuwe BH’s in die jouw borsten perfect zullen ondersteunen. Laat niet na om op zoek te gaan naar de koopjes, waarbij je voor een mooie prijs leuke items kunt scoren. Met een korting tot 50% heb jij geen reden meer om niet de perfecte BH uit te kiezen die je op je lijf geschreven is. Maak gebruik van de zoekopties waar je uit kunt kiezen en waar je op kunt filteren. Zo kun je jouw correcte maat invoeren, je voorkeur voor de fit en de kleur aangeven en je zult direct een lijst krijgen met beschikbare modellen die in de sale zijn en die aan jouw voorkeuren voldoen.

BH
© Hunkemöller.be

BH’s draag je voor je zelf
Uit onderzoek is ook gebleken dat vrouwen vaak pas investeren in nieuwe en mooie BH’s wanneer ze een nieuwe partner hebben of hun huidige partner willen verrassen. Hier is natuurlijk niks mis mee maar dat hoeft niet de enige reden te zijn dat je eindelijk nieuwe BH’s wilt kopen. Lingerie draag je in eerste instantie voor jezelf. Het is belangrijk dat je jouw borsten de juiste ondersteuning kunt bieden en ook is het belangrijk dat je BH’s uitkiest die je een positieve boost geven. Ook wanneer niemand behalve jijzelf je lingerie ziet mag het heus wel wat sexy zijn. Dus gooi die oude katoenen BH’s weg en shop je gek in de sale. Want wanneer jij je sexy en zelfverzekerd voelt, zul je dat ook uitstralen!Lees nog meer over:, , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *