Deze seksspeeltjes zijn helemaal hip!
Ook in de wereld van erotiek staat de tijd niet stil. De seksspeeltjes van toen zijn niet meer de seksspeeltjes van nu. De markt van de sextoys is een enorme industrie geworden, met hele teams die brainstormen over nieuwe producten en trends. Bepaalde speeltjes worden ook doorontwikkeld en er worden nieuwe varianten bedacht. Wat is op dit moment trending op het gebied van seksspeeltjes?

© pixabay.com

Verwarmde speeltjes

Het is eigenlijk te gek voor woorden dat dit niet al langer bestaat. Leuk om elkaar (of jezelf) te verwennen met een seksspeeltje, maar waarom zijn die dingen altijd zo koud? Die tijd is nu dus voorbij: er zijn speeltjes te koop die geheel of deels zijn op te warmen. Zo wordt het nog knusser en heter tussen de lakens.

Duurzaamheid

De seksspeeltjes branch kan natuurlijk niet achterblijven bij alle ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Nee, wees gerust: dit is geen oproep gebruikte speeltjes naar de kringloop te brengen voor een tweede leven, dat zou erg onhygiënisch zijn. Waar het wél om gaat: ook sextoys worden steeds meer gemaakt van biologisch afbreekbare producten. Tevens worden de productieprocessen duurzamer, en worden steeds meer seksspeeltjes oplaadbaar gemaakt. Je zal ook minder plastic speeltjes tegen gaan komen, en wees niet verbaasd als je sextoys van hout of roestvrijstaal ontdekt!

Voor de man: de masturbator

Als je door het assortiment van de gemiddelde aanbieder van erotische artikelen scrollt, valt toch altijd weer op dat de meeste speeltjes vrouwgericht zijn. Logisch zou je kunnen denken, het vrouwenlijf biedt veel meer mogelijkheden om te verwennen. Maar waarom moet de man zo worden achtergesteld? Gelukkig is daar nu de masturbator, waarmee manlief zijn eigen speeltje heeft. De bewegingen van deze moderne masturbator doen gegarandeerd elke man fantastisch klaarkomen.

Nieuwe technieken

Voor diegene die denkt dat hij of zij inmiddels alles wel zo’n beetje heeft gezien op het gebied van seksspeeltjes: er is in de tussentijd hard voor jou gewerkt. Nieuwe fantasieën, nieuwe ideeën, nieuwe technieken, dus nieuwe mogelijkheden om je partner te verrassen en te verwennen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vibrator met luchtdruktechniek. Stel je hierbij voor dat jouw vibrator ook kan zuigen. Inderdaad: nog meer oneindig genot.

Hippe kleuren

Jaja, ook de speeltjesindustrie gaat meer kleur krijgen, in die zin dat jouw nieuwe toy niet meer die standaard kleuren hoeft te hebben. Goud, roze en diverse zachte kleuren zullen mede het modebeeld van de seksspeeltjes gaan bepalen.Lees nog meer over:, , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *