Dit heb je nodig voor een horecakeuken
Heb je een horecazaak en wil je een nieuwe keuken? Of ben je net een horecazaak gestart en weet je niet waar je moet beginnen wat betreft de keuken? Wij helpen je graag op weg. 

© pixabay.com

Het belangrijkste van een nieuwe keuken is de apparatuur. Wil je een beetje een moderne keuken? Zorg dan dat je in ieder geval een kookplaat, bakplaat, koelkast, oven, afzuigkap en vaatwasser hebt. Hieronder lees je nog meer tips waar je allemaal precies op moet letten bij de inrichting van je nieuwe keuken. 

Koop alles bij dezelfde winkel

De allereerste tip is om alle apparatuur voor in de nieuwe keuken bij dezelfde winkel te kopen. Niet omdat alle apparatuur van hetzelfde merk moet zijn, je kunt best verschillende merken met elkaar combineren. Maar wanneer je de apparatuur bij dezelfde winkel koopt, kun je vaak een mooie combinatieprijs afspreken. Koop je alles online? Vraag ook dan na of er eventuele korting mogelijk is. Wie weet kan het toch weer wat schelen in de kosten!

Kies de apparatuur bewust

Het is een hele opgave om een nieuwe horeca keuken in te richten. En dan is het uitzoeken van de apparatuur daar eigenlijk nog maar een klein onderdeel van. Daarom wordt er vaak ook niet veel aandacht aan besteed. Maar zorg ervoor dat je juist wel voldoende de tijd neemt voor het kiezen van de juiste apparatuur. Kom je er niet helemaal uit? Vraag dan gerust om advies in de winkel. Ook kun je van bepaalde merken en producten beoordelingen opzoeken, zodat je er meerdere met elkaar kunt vergelijken. Zo kun je een weloverwogen keuze maken.

Zorg voor voldoende schoonmaakapparatuur

Een nieuwe horeca keuken brengt behoorlijk wat kosten met zich mee. Ondanks dat, is het beter om niet al te veel te bezuinigen op de keuken apparatuur. Zo zijn er verschillende wet- en regelgevingen rondom de hygiëne in een horeca keuken, die niet alleen gaan over de houdbaarheid van eten. Het is ook belangrijk dat de keuken goed wordt schoongehouden. Zorg er daarom voor dat je voldoende apparatuur in de keuken hebt voor het schoonmaken. 

Zoek van tevoren uit wat je nodig hebt voor jouw horecazaak

Iedere horecazaak is anders. Zo heeft een koffiezaak weer andere apparatuur nodig dan een Italiaans restaurant. Zoek daarom van tevoren goed uit welke apparatuur onmisbaar is voor in jouw horeca keuken, zodat je zeker weet dat je de juiste apparatuur in huis hebt!Lees nog meer over:, , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *