Een goed kerstpakket: belangrijker dan je denkt!
Met een kerstpakket laat je zien dat je je werknemers en zakenrelaties waardeert. Het is als het ware een bedankje voor de samenwerking van het afgelopen jaar en een investering in een goede verstandhouding voor de toekomst. Een goed kerstpakket is dus belangrijker dan je denkt!

© pixabay.com

Persoonlijk kerstgeschenk

Een goed kerstpakket hoeft niet duur te zijn, voor elk budget is er wel een passend kerstpakket te vinden. Bij het bepalen van een passend kerstgeschenk is het vooral belangrijk om goed naar je werknemers en zakenrelaties te kijken. Een persoonlijk kerstgeschenk wordt over het algemeen veel beter ontvangen dan een standaard pakket en bovendien laat je met een persoonlijk kerstgeschenk zien dat je je werknemers goed kent. Kijk dus van tevoren goed naar je werkrelaties en bedenk vervolgens welk kerstpakket bij ze past.

Kerstpakketten met een verhaal

Daarnaast zijn kerstgeschenken dé ideale manier om te laten zien waar je bedrijf voor staat. Organiseer je bijvoorbeeld reizen naar Schotland? Dan ligt het geven van een mooie fles whisky voor de hand. Uiteraard kies je dan niet voor een fles Famous Grouse die je overal kan krijgen, maar een fles van een kleine distilleerderij met een verhaal dat aansluit bij de waarden van jouw bedrijf. Door te kiezen voor een kerstgeschenk dat aansluit bij de normen en waarden van je bedrijf versterk je het image van je organisatie. Onderzoek heeft bovendien aangetoond dat verhalen beter onthouden worden dan losse feiten. Door het verhaal van jouw bedrijf nogmaals te onderstrepen met een passend kerstgeschenk zullen je zakenrelaties je dus nog beter onthouden!

Kwaliteit boven kwantiteit

Natuurlijk kan je niet voor elke werknemer een apart kerstpakket samenstellen, zeker als je een groot bedrijf hebt! In sommige gevallen is het dus noodzakelijk om te kiezen voor een wat algemener kerstpakket dat geschikt is voor een grotere groep mensen. In dit geval is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit. Luxere pakketten worden over het algemeen immers veel beter ontvangen dan traditionele pakketten vol goedkope dikmakers. Of je nu kiest voor een wellness-pakket, een luxe bierpakket of een pakket vol duurzame chocolade, een zorgvuldig samengesteld pakket wordt altijd op prijs gesteld!Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.