Elegant het najaar in: waarom Marciano de ideale inspiratiebron is
De zwoele zomeravonden mogen voor velen onder ons dan wel een hoogtepunt zijn, het zweten en de onwelriekende geurtjes van je medereizigers op de trein zijn er tijdens de warmste weken van het jaar toch wat te veel aan. Stiekem kijken wij dan ook reikhalzend uit naar de net iets koelere temperaturen die de herfst kan bieden. Hoewel het nog even wachten is om de lange laarzen en sjaals in alle kleuren uit de kast te halen, is het natuurlijk nooit te vroeg om inspiratie te putten uit de najaarscollecties van de meest gerenommeerde modehuizen. Deze keer werpen we een blik op de wondere wereld van Marciano, die voor de aanstaande herst-wintercollectie een beroep doet op het fantastische en bovendien Belgische model Rose Bertram. Als dat geen bron van inspiratie is!

© Media Mania

Een nieuw model

Stephanie Rose Bertram, dat is het gezicht voor de herfst- en wintercollectie van modehuis Marciano. Deze Belgisch-Portugese schoonheid is niet aan haar proefstuk toe; eerder deed ze namelijk al ervaring op tijdens campagnes voor onder andere H&M, L’Oréal en Hunkemöller. In Marciano’s najaarscampagne schittert ze echter niet alleen maar is ze te zien aan de zijde van haar partner, de Nederlandse voetballer Gregory van der Wiel. Niet enkel dit geweldig uitziende koppel maar ook de verbluffende locatie laten je instant wegdromen. Stel het je voor: een luxueuze villa met moderne designmeubelen en op de achtergrond het helderblauwe water van een verfrissend ogend zwembad. Hou jij daarbij het hoofd nog koel?

Wat te verwachten?

Prachtige locaties en knappe modellen zijn alvast aanwezig in de najaarscampagne van Marciano, maar hoe zit het met de kern van de zaak, namelijk de aankomende kledingcollectie? Het meest in het oog springende kenmerk van deze lijn is de elegantie die door de zorgvuldig ontworpen modellen wordt geaccentueerd. Verwacht verder vooral zeer vrouwelijke ontwerpen en uiteenlopende kleuren en tinten. Lange plooirokken en fleurig feeërieke ontwerpen blijven ook dit najaar nog meedraaien, maar de echte toppers zijn de stijlvolle blazers, chique pantalons en hippe jumpsuits. Ook de cocktaildress is dit najaar een echte must-have. Als het van Marciano afhangt speel je de ganse herfst en winter met kleur. Van romantisch roze tot stoer metallic-zilver, je vindt zeker de kleur die zowel bij je teint als je persoonlijkheid past. Elegant, stoer, klassevol en steeds met oog voor vrouwelijkheid: dat is in een notendop omschreven wat je dit najaar van Marciano kunt verwachten.

Marciano: familie aan het roer

Misschien doet de naam Marciano je niet meteen een belletje rinkelen, hoewel je in feite haar hoofdbedrijf wél zal kennen. Vier broers richtten namelijk vorige eeuw het ondertussen welbekende en razendpopulaire topmerk Guess op. Hun naam? Georges, Maurice, Armand en Paul Marciano. Strakke jeansontwerpen en vooral géén skinny modellen, dat is hetgeen waardoor Guess haar bekendheid verwierf. De naam Marciano staat ondertussen voor een uitbreiding van het merk Guess. Meer dan Guess richt ze zich op kokette vrouwen die graag winkelen in boetieks met enige allure. De ontwerpen willen dan ook elegantie, klasse en glamour uitstralen, met af en toe een sexy accent. Kortom, Marciano zien als inspiratiebron is een zéér goed idee!Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *