Etalages tijdens de Nieuwjaarsperiode
Elk jaar opnieuw gaan we opzoek naar de juiste outfit of cadeautjes om het nieuwe jaar mee in te gaan. Rond deze periode staan de etalages vol met leuke spullen. Dit grote aanbod maakt de keuze er natuurlijk niet makkelijk op. Kunnen we door deze weliswaar mooi versierde bomen het bos nog zien?

© Flickr.com

Versieringen en feestkledij
Iedereen die regelmatig een winkelstraat door moet ziet het al weken op voorhand aankomen, de Nieuwjaarsperiode. In de etalages verschijnen dan de mooiste versieringen en feestkledij. De etalages worden grondig onder handen genomen. Mooie versieringen en aanlokkelijke combinaties prijzen het winkelraam. We weten natuurlijk allemaal dat deze bedoeld zijn om onze aandacht te trekken en ons net die winkel binnen te doen gaan.

Mooie etalages en beïnvloedbare vrouwen
Het zijn vooral vrouwen die tijdens deze periode gaan shoppen, het is haast een jaarlijkse traditie geworden. De etalages zijn dan ook vooral op vrouwen afgestemd. Mannen verwijten ons dat we teveel geld uitgeven aan dure merkkledij of cadeaus. Zouden het deze etalages zijn die ons beïnvloeden om een duurdere winkel met een mooier winkelraam binnen te gaan. Hebben deze etalages echt invloed op ons koop gedrag of houden we gewoon van kwaliteit? Het is in ieder geval een aanrader om eens te gaan “window shoppen” in de dichtstbijzijnde winkelstraat. Want als de etalages er toch zijn kunnen we er toch evengoed van genieten niet?

Wat denken jullie? Genieten we als vrouwen of laten we ons vooral beïnvloeden?Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *