Fantasieën bij vrouwen
Seksuele fantasieën zijn een intrigerend voorwerp en niet alleen voor mannen. Want wees eens eerlijk dames, ook jullie hebben fantasieën.

©maxpixel.freegreatpicture.com

Wel geven we toe dat ze zich kenmerken in 3 verschillende types. Wil je als man de fantasieën van vrouwen stimuleren zorg dan dat je je op deze 3 kenmerken focust. Ga niet overhaast te werk, en vergeet nooit om als man, enkel en alleen maar aan je zelf te denken. Je haalt de beste resultaten door te doen en te denken wat een vrouw wil.

Vrouwen met vrouwen – fantasie 1

Dit is de allerbelangrijkste fantasie die vrouwen hebben omdat het alles heeft die een vrouw belangrijk vind. Beginnen met aandacht, met emoties, met strelen en masseren. Ook hiermee eindigen is belangrijk en dat wordt al te vaak vergeten. Tussenin zit de orale seks en de passie die langzaamaan opgewekt wordt.

Vrouwen willen controle – fantasie 2

In deze fantasie willen vrouwen de absolute controle. Ze willen zelf beslissen wanneer hun partner komt. Ze hebben het grootste genot bij het feit dat de man geen macht heeft over de daad.

Creatieve daad – fantasie 3

We hebben het hier niet over 35 verschillende standjes maar wel over de creativiteit waarmee tijdens de daad wordt omgegaan. Vrouwen willen afwisseling, willen andere regio’s ontdekken, willen meer . Vergeet dus het oerloze zelfde standje keer op keer in dat zelfde bed. Vrouwen hebben in hun fantasie vooral creatieve lovers in het hoofd op gebied van omkadering en sfeer.

Wil je je partner helpen met het creëren van seksuele fantasie? Ga dan langzaam te werk. Je wilt immers vooral niet dat de fantasieën stoppen.Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *