Fietstas van Basil
Fietsen, wij doen het graag… van een relaxt tochtje door de natuur tot hectisch trappen door de grote stad op weg naar de supermarkt. Waar je ook heengaat, het is altijd handig als je op je bagagedrager een goede, stevige fietstas hebt.

© Pixabay.com

Voor alles
Een fietstas voor van alles. Een picknickkleed, thermosfles en broodjes bijvoorbeeld. Of juist voor het heftigere werk, zoals de dagelijkse boodschappen. Je koopt altijd net iets te veel. Dan is een ruime fietstas écht handig.

Afsluitbare binnentas
Praktisch voert niet alleen de boventoon. Kijk maar eens naar deze unieke VOC-fietstas. Daar maak je toch de blits mee! Goudkleurig, met prachtige stiksels. En vergeet de kanten kraag niet! Die ‘kraag’ aan zowel de bovenzijde van de tassen als langs de randen van de flappen vallen op.

De binnenkant is helemaal raak. Alles fluweel dat er blinkt! Geheel in VOC-stijl. Plus praktisch, want die afsluitbare binnentas zorgt ervoor dat alles droog blijft. Een uitstekende garantie dat de rijkdommen van de 21e eeuw op een veilige manier kunnen worden vervoerd.

VOC en Basil
Basil laat de eeuwenlange vervoerstraditie zien met deze unieke VOC-fietstas. De dubbele fietstas doet in alles denken aan de Gouden Eeuw. Een heus ‘collectors item’.

Pas op
Je valt absoluut op met deze fietstas achterop! Dus houd je daar niet van… dan kies je beter een ander modelletje.Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *