Flirten met mannen
Flirten lijkt leuk en is voor velen een natuurlijk iets, maar voor de meeste mensen is het alsof je een andere taal moet leren. En om het allemaal wat moeilijker te maken interpreteren mannen en vrouwen flirten anders.

© Pexels.com

Wat voor mannen als flirten wordt gezien, is dat voor vele vrouwen niet. Zo, hoe kun je dan flirten dat het betekenisvol is, leuk en dat je zeker bent dat je de hoofdprijs kunt afschieten? Mannen houden er van als vrouwen met hen flirten. Het speelvol plagen, het oogcontact en het onverwachte zorgen er voor dat mannen ge?nteresseerd geraken, en getriggerd zijn voor het verloop van het gesprek of de avond.

En flirten is heel leuk voor de tegenpartij. Het geeft hen een warm gevoel en zorgt ervoor dat de tegenpartij zich heel speciaal voelt zonder de verplichting te moeten hebben om terug complimentjes te geven.

Wil je een prof worden in flirten hebben we alvast nog een aantal tips voor je klaar:

  • Flirten is een kunst op zich en moet voldoen aan een aantal eigenschappen. Het moet bestaan uit wat humor, er mag wat risico inzitten en je moet interesse tonen in de andere persoon. Je kunt niet ernstig zijn en flirten terzelfder tijd. Flirten wil zeggen dat je speels bent en aanvullend, niet ernstig.
  • Neem sommige tegenreacties niet persoonlijk. Flirten betekend risico?s nemen en oefenen, en soms zullen succes en falen dicht bij elkaar liggen.
  • Krijg je geen contact voel je dan niet geraakt in je binnenste, sommige mannen gaan nu eenmaal niet in op alle complimentjes.
  • Verlaat het gesprek of de samenkomst eerder. Hebben ze interesse dan houden mannen er van om te jagen. Tevens ga je door het verlaten en bij interesse, de drang naar jou verhogen, geef hen het gevoel dat er meer is dan een gezamenlijk gesprek en dat je aantrekkelijk bent.
  • Let op de lichaamstaal van jouw tegenpartij. Vaak zulle kleine bewegingen in de mimiek aantonen hoe de andere reageert. Kruis jij je benen, dan zal de andere dat ook vaak doen, drink je van je glas dan zal de andere dat ook doen. Maar opgelet, ga niet te ver en hou afstand, alleen zo kan flirten slagen.
  • Maak oogcontact doch staar niet en beperk het in tijd. Een lach is altijd mooi meegenomen.
    Voila en nu maar gaan oefenen. Heb je nog tips, ervaringen of een eigen verhaal rond flirten, laat het ons dan weten en we zetten jouw verhaal op zucht.

Wordt een echte romanticus en neem onze talrijke tips door.Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *