Frisse look? Focus op je wenkbrauwen
Wil je een frissere look? Focus je dan op je wenkbrauwen. Met je wenkbrauwen kan je jouw gelaat zelf in de hand werken, zonder bloederige gevolgen. Geen te dunne wenkbrauwen en ook geen te dikke… dat is het meest ideale. Bovendien zie je er met de perfecte wenkbrauw jonger uit en hoef je helemaal niet aan de botox te komen!

wenkbrauw

De beste manier is de vorm van je wenkbrauwen toe te vertrouwen aan een professional. Je geeft er niet veel geld aan uit en het effect is altijd in orde.

Uiteraard kan je het ook zelf. Je kan zelf met een pincet aan de slag of waxen, maar er is nog een derde mogelijkheid: de Indiase threading. Dit laat je best over aan een specialist. Er wordt dan met zeer fijne draadjes gewerkt om de haartjes uit te trekken. Even pijnlijk, maar ken je het spreekwoord ‘wie mooi wil zijn, moet lijden’?

Belangrijk is enkel de haartjes onder je wenkbrauwen te verwijderen, nooit er boven! Ook tussen je twee wenkbrauwen en aan je slapen worden de haartjes zorgvuldig uitgetrokken. Eens een specialist de vorm bepaald heeft, kan je nadien zelf met een pincet bijwerken.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Your email address will not be published. Required fields are marked *