Gaat je vriend vreemd? 6 manieren om er achter te komen.
Het is soms moeilijk te achterhalen of je vriend vreemdgaat, tenzij hij het opbiecht of je hem betrapt. De volgende 7 tekenen zijn subtiel, maar als je er enkele van opmerkt, heb je misschien wel reden om achterdochtig te zijn.

© Pexels.com
  1. Hij overbeschermt zijn telefoon, computer of tablet.

Wanneer hij niet wil dat je onverwacht op zijn telefoon kijkt of deze niet mag gebruiken, betekent dit misschien dat er berichten of telefoonnummers op staan, die je niet mag ontdekken.

  1. Je betrapt hem op onschuldige leugentjes.

Als je merkt dat zijn verhalen niet altijd volledig steek houden, kan het zijn dat hij andere dingen, zoals bedriegen, probeert te verbergen. Als hij vertelt dat hij naar een match was, terwijl een vriend hem in een club zag, kan het zijn dat hij ook andere dingen verbergt.

  1. Hij negeert je smsjes of telefoontjes.

Wanneer je anders zo attente vriend af en toe ophoudt je smsjes en telefoontjes te beantwoorden, zou dit kunnen betekenen dat hij op dat moment attent is voor iemand anders.

  1. Hij begint je te beschuldigen van vreemdgaan.

De pot verwijt de ketel … : het is een terecht spreekwoord en een psychologisch afweermechanisme om de eigen kleine kantjes goed te praten. Door het eigen slechte gedrag te projecteren op een ander, blijf je zelf buiten schot.

  1. Hij wordt plots kritisch.

Bedriegers zoeken vaak een reden om hun vreemdgaan te funderen. Het is gemakkelijker voor hen om vreemd te gaan, als ze zichzelf kunnen overtuigen dat ze daar een goede reden voor hebben.

  1. Volg je buikgevoel.

Het is belangrijk om je intuïtie te volgen in een relatie. Als je aanvoelt dat er iets niet pluis is, volg dan je gevoel en stel hem vragen.Lees nog meer over:,
2 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.