Gebruik een Nerf Infinus op ieder moment van het jaar
Zowel binnen als buiten kun je spelen met een Nerf Infinus. Dit maakt het speelgoed geschikt voor het hele jaar en je kiest voor een van de populairste soorten schiet speelgoed die er momenteel is. Ga jij het liefste binnen of buiten een avontuurlijke strijd aan met vrienden? Omdat de munitie onbeperkt is, is jouw speelplezier ook automatisch onbeperkt. Dat wil jij toch ook?

Nerf Infinus
@ Hasbro

Speel ieder moment van de dag een uitdagende battle met een Nerf Infinus

Wist je dat een aantal een Nerf Infinus geweren voorzien zijn van een gemotoriseerde snelladertechnologie? Hierdoor kun je op ieder moment van de dag het spel spelen, zonder dat je zonder munitie komt te zitten. Jouw darts laden snel in het trommelmagazijn en je bent er altijd van verzekerd dat de drum tijdens het laden vast blijft zitten aan jouw blaster.

Maak gebruik van een handige applicatie tijdens het spelen

Ben je al bekend met laserguns binnen de Nerf Laser OPS serie? In dat geval weet je dat je gebruik kunt maken van een handige app. Via de applicatie op jouw telefoon krijg je tijdens het spelen handige informatie over het spelletje. De telefoon kun je dragen op een van je armen of op het geweer. Op het gebied van Nerf geweren heb je de keuze uit verschillende modellen van merken zoals Jamara, Nerf, John Toy en Hasbro. Naar welke uitvoering gaat jouw voorkeur uit?

Vier voordelen als je kiest voor het Elite Infinus geweer

Naast een Nerf Laser OPS heb je bijvoorbeeld ook de keuze voor een uitvoering binnen de N-Strike Elite Infinus serie. Lijkt dit geweer je wel wat? Je profiteert hiermee van de volgende voordelen:

  • Ga de strijd aan en schiet met 30 darts.
  • De darts passen in een blaster die volledig gemotoriseerd is.
  • Je kunt de darts laden zonder daarbij het magazijn los te moeten maken.
  • Jouw darts worden direct in het magazijn geladen dankzij de snelladertechnologie die gemotoriseerd is.

Verkrijgbaar in verschillende winkels

Speel jij liever vandaag dan morgen nog met een stoere Nerf Infinus? Wacht dan niet langer en koop jouw geweer in een speelgoedwinkel of online. Met een ruime keuze uit verschillende uitvoeringen, maten en kleuren is er ook voor jou altijd een geschikte variant. Let op! Niet alle geweren zijn geschikt voor jonge kinderen. Sterker nog, de meeste geweren zijn geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf zes jaar.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *