Gemakkelijk en aangenaam winkelen bij Brantano
Je ziet soms door de bomen het bos niet meer, waar moet je gaan shoppen nu het aanbod (web)winkels zo enorm groot is? Wie zoekt naar een nieuw paar schoenen moet zeker eens bij Brantano gaan kijken, en wel om deze redenen…

© Brantano.com

Een diverse collectie
Bij Brantano kun je terecht voor pantoffels en snowboots tot knielaarzen en naaldhakken. Dankzij het uitgebreide assortiment schoenen van mooie merken in diverse stijlen, kan vrijwel iedereen slagen bij deze winkel. Bovendien gaan de collecties natuurlijk altijd met de seizoenen en laatste trends mee. Naast schoenen, heeft Brantano trouwens ook uitgebreide collectie accessoires, zoals warme mutsen en sjaals, kousen, handtassen en portefeuilles.

Scherpe prijzen
Brantano verkoopt kwalitatieve producten van mooie merken, maar dat betekent niet dat je daar altijd de hoofdprijs voor hoeft te betalen. De collectie bevat schoenen die passen binnen ieders budget. Daarnaast zijn er regelmatig leuke acties en sale periodes, waardoor je extra voordelig schoenen kunt kopen.

Winkelen met het hele gezin
Grote kans dat de kinderen eens mee moeten tijdens een middagje winkelen, alleen zitten die daar helaas niet altijd op te wachten… Het wordt echter ineens een ander verhaal wanneer zij ook iets moois voor zichzelf uit kunnen zoeken! Bij Brantano is dat mogelijk, want hun collectie bevat schoenen voor zowel dames, heren als kinderen. Ideaal voor een gezellige én praktische shopmiddag met het hele gezin!

Gemakkelijk online bestellen
Wie echt geen gaatje in zijn agenda kan vinden of gewoon niet zo’n shopfanaat is, kan 24/7 terecht in de webshop van Brantano. Hier kun je alle modellen op je gemak bekijken en vergelijken, waar en wanneer je maar wilt. Door de vele foto’s van de schoenen en uitgebreide omschrijvingen weet je precies wat je kunt verwachten. Wanneer je uiteindelijk een keuze hebt gemaakt, kun je de schoenen snel en eenvoudig bestellen. De levertijd wordt altijd duidelijk aangegeven en bezorging is helemaal gratis! Wie online bestelt bij Brantano kiest echt voor gemak.

Tips en inspiratie
Op de website van Brantano kun je niet alleen terecht voor het plaatsen van bestellingen, maar vind je ook handige tips en inspiratie. Denk aan adviezen wat betreft het beschermen en onderhouden van je nieuwe schoenen en lookbooks met beelden van de nieuwste collecties en volgens de laatste trends. Misschien maken de foto’s het je makkelijker om een bepaald paar schoenen mooi te combineren of zelfs eens een geheel nieuwe stijl te proberen.

Extra tips!
Brantano doet er alles aan om klanten tevreden te maken en houden en heeft daarom een aantal handige tools die jou het shoppen leuker en eenvoudiger maken. Zo kun je in de winkels gebruik maken van de 3D voetscan, die jouw voeten heel nauwkeurig kan meten. Hierdoor is het mogelijk de schoenen te vinden die perfect zijn voor jouw voeten, ook in de webwinkel! Daarnaast is er de Brantano Friends Klantenkaart, een digitale kaart waar alle nuttige (aankoop)gegevens worden opgeslagen. Aan de hand hiervan krijg je bijvoorbeeld persoonlijke aanbiedingen en kun je sparen voor korting.Lees nog meer over:, , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *