Go wild. Ook in je schoenkeuze
Saai. Mooi, maar saai. Zo laat mijn schoenenkeuze zich het best omschrijven. Ik ga al een jaar of tien voor de klassieke bruine veterschoen met blauwe veters. Niks mis mee, maar na een vol decennium wel eentoning. En toen ontdekte ik de collectie veterschoenen in snakeskin op Sacha.be

De snakeskin schoenen uit de Dandy collectie zijn voor mannen die genoeg hebben van een basic look. Ze zijn volledig gemaakt uit leer en hebben een synthetische zool. Na ze enkele keren gedragen te hebben is het mij duidelijk: ze vallen op!

Je kan de schoenen zowel dragen voor zakelijke onderonsjes, maar evengoed onder een jeans voor uitjes met vrienden. In welke context ik ze ook draag, ze worden gezien. Ik koos voor de variant in taupe omdat die perfect te combineren zijn met ontelbaar veel kleuren. Ze zijn ook niet té flashy wat vooral in zakelijke context mooi meegenomen is. Je wil er op een meeting immers niet uitzien als een clown.

De schoenen zitten comfortabel en dat blijven ze een hele dag lang. Op drukke dagen maalt mijn benenwagen behoorlijk wat kilometers af, maar daar hebben deze schoenen geen last van. Ze blijven de hele dag door voldoende ondersteuning bieden.

Heb je het niet zo op de kleur taupe dan kan je gaan voor varianten in andere kleuren. Grijs, bruin, blauw, het aanbod is groot. Dezelfde schoenen vind je overings ook met een print. Op mijn persoonlijk verlanglijstje staan nog de veterschoenen voor heren met het krantenmotief. Nog een stapje verder weg van de klassieke bruine veterschoen, maar een eye-catcher om u tegen te zeggen!Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *